שיקאגו לאן?

שיקאגו לאן?

הפסד שלישי רצוף, הפעם לברוקלין בבית(!!!)

די ברור שזה לא זה
משהו שם לא דופק
רוז אומנם בריא, אבל רחוק מלהיות רוז של הMVP
גאסול אחרי עונת רנסנס מצוינת, לא מצליח לשחזר את היכולת ומתחיל בדעיכת סוף הקריירה.
ממירוטיץ' ציפו להרבה יותר אחרי סיום העונה שעברה, אבל כנראה שהוא עדיין לא 100% בשל להיות שחקן פרנצ'ייז(או שפשוט הוא לא יהיה כזה)
נואה אומנם השתפר במשחקים האחרונים אבל עדיין רחוק משיאו
גיבסון מקבל יותר הזדמנויות השנה כולל מקום בחמישיה אבל מעבר לשחקן משלים טוב אין לו ממש מה להציע.
שיקאגו לא מצליחה למצוא 3 שנותן תרומה יפה ויציבה(לא סנל, לא מק'דרמות', היום מירוטיץ' פתח שם וזה עדיין לא עזר, ודאנליבי בגילו אחרי פציעה קשה בטח שלא יהיה הפתרון)
וגם המחליפים מהספסל ככה ככה(היינריך חצי גמור, ברוקס בלגניסט, פורטיס עדיין בוסרי מדי)

היחיד שנראה כרגע כמו פרנצ'ייז שאפשר לבנות סביבו בעתיד זה באטלר.

השאלה היא...מה עכשיו?
טרייד...ערך הטריידים של שחקני הבולס כרגע לא משהו
ואם כן טרייד, אז מה מביאים?
האם 3 איכותי יפתור את הבעיה?
אולי סטרץ' 4 יותר איכותי ממירוטיץ'?
קלעי מטורף בעמדה 2 שיעביר את באטלר לשחק ב3?

באמת שאני כבר לא יודע מה יציל את הקבוצה הזאת
אולי אתם יודעים...

Cade Foster

New member
מה עכשיו? מפנימים שמה שהיה לא יחזור

רוז לא יחזור להיות רוז של הMVP. מירוטיץ' לא באמת יהיה שחקן פרנצ'ייז (זה באמת מה שהם חשבו שם??). נואה הוא דינוזאור בליגה הזו. גאסול דווקא כן נותן עונה טובה (לפחות מבחינתי כבעלים שלו בפנטאזי. שחקן הגנה גדול הוא אף פעם לא היה).
&nbsp
הבולס בבעיה. רוז לא סחיר בשום צורה, אין אף קבוצה טיפשה מספיק כדי לקחת אותו. הוא מרוויח יותר מידי וחתום ליותר מידי זמן. נואה בקיץ מסיים חוזה, אם הוא לא מוכן לקצץ משמעותית בשכר אני אומר לו שלום. לגאסול יש אופצית שחקן, אני בכל מקרה מנסה להביא את אחד הגבוהים הפנויים בשוק (ווייטסייד?) ואם הוא נשאר שיישאר כ4. אי אפשר לסמוך עליו בתור רים-פרוטקטור.
&nbsp
עוד דבר ששווה ניסיון זה להעביר את באטלר ל3. יהיה אולי יותר קל לדוג קלעי טוב מאשר SF טוב. מבחינת גודל אין לו בעיה לשחק שם. המעבר הזה עשה טוב לקריירה של ג'ורג', אולי זה יעשה טוב גם לבאטלר.
&nbsp
בסופו של דבר זה אמור להראות ככה: רוז-אפללו?-באטלר-גאסול?-ווייטסייד?
כשעל הספסל גיבסון (הייתי משאיר אם אין חבילה אטרקטיבית עבורו), מירוטיץ', מקדרמוט (אולי בכל זאת ייצא ממנו משהו) וברוקס (אני דווקא סבבה איתו בתור PG מחליף). אליפות לא תצא מזה אבל יותר מידי מרחב תמרון אין ובהנחה שהם רוצים להיות תחרותיים ככל האפשר זה כנראה הכי טוב שאפשר לעשות לקראת העונה הבאה...

רוז כבר לא חתום לכל כך הרבה זמן...

נכון שהוא בלתי סחיר לחלוטין (אבל פילי בטח ייקחו אותו עם שתי בחירות דראפט בתמורה לשני רוקיז שמשחקים שם מהתחת ובטח בבולס הם יהיו תותחים
), ובכל זאת הוא מסיים עוד שנתיים ולדעתי יוכלו אחרי זה להחתים אותו על חוזה של 3-4 לעונה (אבל רב שנתי).
&nbsp
יש להם כבר שחקן פרנצ'ייז אחד - ג'ימי באטלר.
הם צריכים להתחיל לחזוב שהם בונים את הקבוצה סביבו - ולחשוב עכשיו רחוק קדימה. מירוטיץ' עוד יכול להפוך לשחקן חמישיה לגיטימי בקונטנדרית. עכשיו צריך לחשוב מה אפשר לעשות כדי לפנות מקום מתחת לתקרה או להביא בטריידים שחקנים שישלימו אותו היטב. יש להם שנה וחצי לתכנן ולפעול.

Cade Foster

New member
האמת הזמן עף לי ולא שמתי לב בכלל שנשארו לו רק שנתיים בחוזה

בסופו של דבר קבוצה רצינית שיקאגו תוכל להעמיד רק כשייגמר לו החוזה. הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות זה להכין את הקרקע ליום שאחרי, להיפטר מכל השחקנים שהם לא חלק מהעתיד ואת המקום שיתפנה מתחת לתקרה לחסוך לFA של 2017 ולא לאלה של הקיץ הקרוב.

שאף אחד לא יופתע פה אם רוז ימשיך בבולס אחרי סיום החוזה

יליד העיר,MVP הכי צעיר בתולדות הליגה בלה בלה בלה

הייתי מתחיל מסנטר שמוריד רבאונדים. (טרייד בונוס בפנים)

לא יכול להיות שקבוצה עם סוללת גבוהים כזאתי תדורג 20 בליגה באחוזי רבאונד הגנה (75.6%, לעומת 76.4% ממוצע ליגה ו-80.7% של ס"א מובילת הקטגוריה).
&nbsp
לזה מוסיף רכז סולידי שמחפש לערב את שאר הקבוצה ופחות לשים את הכדור בסל בחוסר יעילות מזעזע.
&nbsp
ולבסוף קלעי אמין בעמדה 2/3, מה שיהיה פנוי.
&nbsp
איך לעשות את זה? טרייד!
יש לי את הטרייד הזה בשתי גרסאות, תבחרו את האהובה עליכם:
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=qcedz3f
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=jen3gyp
&nbsp
יוסטון - מנסה לערבל את הקבוצה אבל לחזור חזקה עוד יותר ולרוץ מחדש על האליפות. מחליפה את הווארד בפאו גאסול ואת טיי לואסון בדריק רוז. מקבלת צ'ופר בדמות בובי פורטיס המבטיח. כן, זה נראה כמו ירידה ברמה על הנייר אבל המצב הנוכחי לא כל כך עובד, גאסול יכול להתשלב יפה לצד קאפלה הנייד, ויכול להיות ששינוי סצנה יעשה טוב לרוז. השנה השנייה החוזה של רוז כואבת אבל הם לא מוותרים על שומדבר ומקבלים את פורטיס כפיצוי.
&nbsp
שיקאגו - בטרייד המוגדל היא מקבלת את שלושת הדברים שביקשתי, חוץ מזה שלואסון העונה פחות מוסר ויותר מזעזע, אבל מדובר בשחקן שנתן 9+ אסיסטים למשחק בעבר הלא רחוק. קלעי אמין יש. סנטר שלוקח רבאונדים יש. נפטרים מהחוזה המגעיל של רוז יש. האיבוד של פורטיס כואב אבל קשה לוותר על שאר הדברים. הטרייד המוקטן עדיין נותן אותה השפעה רק שהלקעי האמין שלך ייצטרך להישאר מקדרמוט. אחלה אם מאמינים בו ואם לא מאמינים בו אז יש את הטרייד המוגדל.
&nbsp
סקרמנטו - מוותרת על בלינלי שלא כל כך השתלב שם ומקבלים שני פרוספקטים נחמדים שנשמעים כמו מנות במקדונלדס - מקדרמוט ומקגארי. צבירת נכסים זה מה שקבוצה בינונית צריכה לעשות וגם ככה אין פה ירידה משמעותית ברמה.
&nbsp
אוקלהומה - מוותרת על מורו, שההגנה הכל כך מזעזעת שלו פשוט לא פרקטית יותר ומקבלת קלעי מעט פחות אמין שעושה הגנה בינונית אך לא מזעזעת. מיץ' מקגארי גם ככה מיותר שם עם כל הג'מע.
&nbsp
אז מה אומרים??
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
טרייד יפה, אני לא בטוח לגבי הצד של יוסטון

מקצועית זה לא נראה שהם מתחזקים וגם מבחינת הנכסים שהם מקבלים נדמה שהם במינוס. אפילו אם הוא רוצים להעביר את דוויט אני חושב שאפשר לקבל עבורו יותר.
הגרעין ביוסטון יחסית צעיר. יהיה מבאס מצידם לקחת צעד אחורה אבל אולי זה המהלך הנכון.

Cade Foster

New member
שני הטריידים מבוססים על ההנחה שיוסטון תסכים לקבל את רוז

מצטער אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה, בטח בקבוצה עם שאיפות לריצת פלייאוף ב2 העונות הקרובות.
&nbsp
אתה בעצם לקחת את הבעיה של שיקאגו והעברת אותה ליוסטון, שם הפיצוץ יגיע הרבה יותר מהר כי הארדן עוד יותר דומיננטי מבאטלר ורוז רוצה את הכדור ביד עוד יותר מלוסון. אגב לוסון, יוסטון יכולה להיפטר מהחוזה שלו בסוף העונה. עם רוז אין את הפריבילגיה הזו.
&nbsp
רוז עם PER של 9.8

כנראה שאתה צודק (טרייד עדכני בפנים)

אז לא חייבים לטפל בכל הבעיות במכה אחת. אפשר לנסות עם רוז השנה ומקסימום לשלוח אותו בשנה הבאה. כחוזה נגמר יהיה יותר קל למצוא לו בית.
&nbsp
מה עם משו כזה:
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=gnv5llg
בנוסף בחירת דראפט עוברת משיקאגו ליוסטון
&nbsp
יוסטון - נותנת את הווארד ומקבלת את פאו גאסול בשביל ההחלפה המיידית בחמישייה לצד קאפלה, בחירת סיבוב ראשון שתהיה בטח באיזור ה-20 וקצת ופרוספקט מעניין בדמות בובי פורטיס וגם את דיוויד לי, שאפשר לתת לו בייאאוט או לנסות לשחק איתו קצת אבל זה ייכאב בהגנה יותר מידי. ספק משתפרת בטווח המיידי, אבל הווארד כנראה יחתוך ומקבלת גם בחירה וגם פרוספקט מעניין. שוב גבולית, אבל הפעם לא סופגים את החוזה של דריק רוז ומקבלים גם בחירה.
&nbsp
שיקאגו - מסתערת על האליפות. מחליפה את נואה וגאסול בסנטר אמיתי שייתן הגנה. מביאה קלעי קטלני (נתן בערך 49% משלוש שנה שעברה אחרי הפציעה) בשביל הריווח ועוד ביגמן מחליף בעיקר בשביל המשחקים שהווארד נח.
&nbsp
ניו אורלינס - שולחת את החוזה הנגמר של אריק גורדון ומקבל סנטר שיכול לעבוד טוב לצד דיוויס ועוד פרוספקט קלעי שיכול לשחק SF ולהחזיר את טייריק לעמדות הגארד.
&nbsp
בוסטון - מוותרת על החוזה הנגמר והמיותר של דיוויד לי ואת טיילר זלר שאבד מהרוטציה ומקבלת את טאג' גיבסון על חוזה מאוד נח ואת קירק היינריך כפילר. בעיקר חוסכת פה כסף אבל גם גיבסון יהיה יותר מועיל משני החבר'ה האחרים.
&nbsp
אז... מה עכשיו?
&nbsp

Cade Foster

New member
אני לא רואה את זה כמוך

לשיקאגו תהיה תאורטית חמישייה טובה (תאורטית כי אתה מחליף 60% מהחמישייה ונראה לי קצת יומרני להסתער על אליפות עם שחקנים שלא שיחקו ביחד מעולם ויש להם כמה חודשים ספורים להתחבר עד שיתחיל הפלייאוף) אבל המכה בספסל תהיה די כואבת. בהנחה שמירוטיץ' נכנס לחמישייה יש להם על הספסל את ברוקס, זלר ו... דאנליבי? זה נראה לי כמו אחד הספסלים הכי גרועים בליגה. לא חושב שיש להם סיכוי מול קליבלנד בריאה. ואל תשכח שגם הווארד פציע. מה שכן, אני אוהב את הרעיון של הווארד לבולס במקום גאסול.
&nbsp
יוסטון אולי אומרת כן, זה בהנחה שהטרייד לא משפיע על הסיכויים הלא קיימים גם ככה שלהם לעשות משהו משמעותי בפלייאוף. בחירת הדראפט אולי תכריע.
&nbsp
לבוסטון זה כדאי
&nbsp
מהצד של הפליקנס אני לא כל כך אוהב את זה. הם כבר עשו את הטעות עם אשיק עכשיו הם מקבלים עוד שחקן מאותו הסוג. מה שחסר להם זה בעיקר הגנה בפרימטר, מקדרמוט הוא לא האיש שיספק להם את זה. ספק אם הוא בכלל מסוגל למלא את החור שגורדון ישאיר בצד ההתקפי.
&nbsp
בכלל טרייד מרובע זה משהו די נדיר בליגה הזו וקשה להוציא אותו לפועל בטח עם כל כך הרבה שחקנים.
&nbsp
ואם להוסיף עוד משהו: אני לא חושב ששיקאגו צריכה לחפש טרייד בנרות. לא צריך להיכנס להיסטריה בגלל שהם הפסידו 3 ברצף. הם יהיו תחרותיים בשתי העונות הקרובות, לא יאיימו על האליפות וב2017 הם יוכלו לנסות שוב לבנות קבוצה חזקה. אין מה לעשות החוזה של רוז דפק אותם והם יאלצו לחכות עד שייגמר.

אתה שוב (כנראה) צודק

אבל טריידים זה כיף ואני מבסוט ממה שיצא לי סה"כ, גם אם לא באמת הייתי עושה אותו במקום כל אחת מהקבוצות... אולי אנסה לשפר אותו מחר

Cade Foster

New member
הנה ניסיון שלי להוציא לפועל את גאסול-הווארד:

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=pz2o7g9
&nbsp
מילווקי מקבלת מישהו שיספק לה קצת הגנה בצבע ונותנת שני שחקנים לא יותר מידי משמעותיים ובעצם מאפשרת את ההחלפות בין יוסטון לשיקאגו שהן עיקר הטרייד

Cade Foster

New member
גם לסקרמנטו או פילי אין סיבה לקחת אותו

אפילו אם עוטפים אותו בבחירות דראפט זה לשלם 30 מיליון לשחקן שלא עוזר לך בשום צורה. זה מחיר מאוד יקר בשביל בחירות דראפט של שיקאגו שהן בכלל לא בחירות לוטרי.
&nbsp
הוא בלתי סחיר באיזו צורה שאני לא מסובב את זה.

88nothing

Active member
אולי משהו כזה

https://www.facebook.com/natalya.zobel?fref=ts

שיקאגו: נפתרים מהחוזה של רוז, מקבלים רכז אמיתי, שהוא גם קלעי טוב וסנטר ששווה הרבה יותר ממה שמציג עד עכשיו.
כמובן שלזה צריך לבוא טרייד המשך על גיבסון או נואה.

מיאמי: מקבלים את פורזינגיס ע חוזה רוקי ל4 שנים, ולינג'ר לעונה, עם אפשרות להשוות כל הצעה עליו בקיץ.

ניו יורק: מהמרים על רוז, ומקבלים את ווסטסייד שיוכלו לשלם לו בקיץ.

בוסטון: מחליפה שחקן טוב בפחות טוב. אבל על חוזה רוקי ל4 שנים.

למעלה