שיקאגו - כתבה

MAORMA11

New member
שיקאגו - כתבה

במוסף " סוף שבוע" של מעריך יש כתבה עמודים על המחזמר.. ריטה קצת משמיצה את " הילדים בני ה 12 שמתכתבים באינטרנט".... כדאי לקרוא.

MAORMA11

New member
ליתר דיוק.

" ילדים בני 12 שמתכתבים באינטרנט ולא יודעים כלום מהחיים שלהם"....

The Juck

New member
../images/Emo19.gifבאיזה הקשר היא אמרה את זה?

בתכלס היא צודקת...אבל היא אמרה את זה בצורה גסה מידי. אבל אפעם אי אפשר להאמין לעיתונים...יכול להיות שהם ממש ניסחו ת'מפשט בצורה אחרת לגמרי,,,כי זה פשוט לא מתאים לריטה להגיד כזה דבר ועוד בצורה גסה כ"כ

o C r A z Y o

New member
בהקשר של..

שדנו באינטרנט על זה שהיא זקנה גריאטרית שלא מתאים לה לשחק את רוקסי. ואז היא אמרה שהיא בכלל לא קוראת את הדברים האלה, כי מי כותב באינטרנט, ילדים קטנים בני 12 שלא מבינים מהחיים שלהם. שהציעו לה את ולמה, והיא בחרה את רוקסי, כי זה משהו שהיא עוד לא עשתה, יאדה יאדה... ואני שואלת- יש פה מישהו שמתקרב בכלל לגיל 12?

AyalaN

New member
לא פה ספציפית

ויש אנשים טיפשים שגם יותר מבוגרים וכותבים כאלו דברים, אבל העיקר שלא הכללנו.
למרות שלא חסרות מעריצות של מיה, בנות 12 (לא שיש איתן בעיה, עוד יתפסו אותי במילה) שהיו יכולות לכתוב כאלו דברים.

לוּבּה

New member
כתבה יפההה../images/Emo99.gif ויש גם בידיעות.

ראיון עם ששי קשת ומדברים שם גם על ריטה. ויש שמועות שהיא מרוויחה 2,500$ להצגה
ושאלו את ששי מה הוא חושב על זה והוא אמר משהו בסגנון שזה מגיע לה ואם זה היה תלוי בו הוא היה נותן לה 5,000$. חמוד

קישור לכתבה

הציטוט המדוייק: - נעלבת כשדנו שוב ושוב באינטרנט בגיל שלך? "אני לא קראתי את זה. תשמע, זו בורות של ילדים קטנים. הרי מי כותב באינטרנט, ילדים בני 12 שלא מבינים מהחיים. אבל עזוב, לא קראתי, לא נפגעתי ואני לא רוצה להתייחס לזה". את הכתבה המלאה ניתן למצוא באתר של מעריב.

לא בדיוק

יש כתבה ב"סופשבוע" של "מעריב" שעוסקת במחזמר ובה מראיינים את ריטה, ששי קשת, מיה דגן וריקי גל, כמו גם את צוות ההפקה. ישנה כתבה נוספת ב"7 לילות" של "ידיעות אחרונות" על ששי קשת בהקשר למחזמר ומצורף אליה אייטם קצרצר על שיקאגו.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאנחנו דיברנו על הכתבה בידיעות

על הכתבה במעריב זה כבר משהו אחר

Barak14

New member
זהו..? 2500 דולר..? ברוטו...?

מעט מדי... (מסכים איתי צחר? ) אני לעומת זאת, הייתי משלם בשביל להשתתף :)))

למעלה