שיקאגו - כתבה

The Juck

New member
../images/Emo19.gifהלו ברק!

בידר ושחר אמרו לי שאתה הולך לשיקגו...מתי תלך? אה..ומה עם השעון?

Eil

New member
אמנם לא ראיתי עדיין את הביצועים של

... ריטה ומיה דגן, אבל זה כל הזמן נראה לי כמו ליהוק הפוך. ריטה - דיווה בוגרת, מקצוענית, מנוסה בשואו ביזנס, ודגן זמרת-שחקנית מתחילה וצעירה שרק מתחילה את הטיפוס שלה לתהילה - אלה בדיוק התפקידים של ולמה ורוקסי, רק הפוך. מצד שני - מה אני יודעת, אולי הן יפתיעו לגמרי, אולי דווקא עדיף ללכת נגד הליהוק המתבקש. נחכה (ל-22 בנובמבר!) ונראה. שאר הליהוקים - על הנייר לפחות - נראים לי מתאימים מאוד. קטורזה משחק את איימוס, נכון? ניחוש פרוע. גם, ליהוק מתאים מאוד. ועוד משהו על הסרט - שוב שמתי אותו בצד והלכתי לשמוע את דיסק הפסקול לבד, אותו שמעתי עוד לפני שראיתי את הסרט, ורנה זלווגר נשמעת ממש מצויין. מוזר, כשראיתי אותה בסרט היא עצבנה אותי, אבל בכל פעם שאני שומעת את הדיסק אני הרבה יותר מעריכה אותה. יכול להיות שהיא זמרת טובה אבל שחקנית גרועה, או שזה רק העובדה שבדיסק אני לא צריכה לראות את הפרצוף העקום שלה? הביצוע שלה בפסקול לשיר "רוקסי", למשל, ממש מצויין, יש לה קול מיוחד מאוד, כאילו חובבני אבל מאוד מדוייק ומתוק מאוד מאוד. בסרט הביצוע שלה בשיר הזה לא הזיז בי כלום. מוזר מאוד. כנ"ל ריצ'רד גיר - בהאזנה לדיסק בלבד נשמע שהוא שר טוב ומשחק יפה בקול שלו. ברגע שהוא מפציע על המסך כל הכריזמה שלו נשאבת למין חור שחור. זיטה ג'ונס - בדיוק להיפך. שרה מעולה, אבל ברגע שהיא נכנסת לפריים הנוכחות שלה מאפילה על הכל, אפילו על הקול שלה. זהו.

yarden151

New member
לגבי קטרין..

קטרין זיטה ג'טנס היא ממש מולטי מדיה.. לפני היותה שחקנית מפורסמת היא רקה ושרה באופן מקועי לחלוטין בלהקות שונות ומשונות.. התפקיד מתאים לה כמו כפפה ליד..היא משחקת נהדר,שרה מצויין הנוכחות הבימתית-קולנועית שלה כובשת והיא מפתיעה ביכולת הריקוד שלה.. פשוט מדהימה!

למעלה