שיקאגוווווווווו........

Hippie Jeannie

New member
שיקאגוווווווווו........

ראיתי אתמול את הסרט "שיקאגו". טוב, מה יש להגיד... במילה אחת - מדהים. בשלוש מילים - מדהים כפול עשרים. רנה זלווגר נפלאה בתפקיד רוקסי, מעוררת סימפטיה ורחמים והזדהות, ממש בובונת. קת'רין זטה ג'ונס כולמה שופעת מיניות וקרירות, היא סנובית ואצילית במקצת. שתיהם יחדיו משדרות רעב להצלחה באופן כזה, שגם אני ממש קינאתי ורציתי פשוט לרקוד ולשיר ולהשתולל. הנאמברים של הריקוד והשירה היו כל-כך יפים, עד שהרגשתי דחף בלתי נשלט למחוא כפיים, על אף שזה סרט ולא הצגה. ריצ'רד גיר כעורך הדין החלקלק בילי פלין אכזב אותי במקצת. מבחינת משחק הוא בסדר, אבל לא יותר, ומבחינת שירה הוא איום. הוא שר במין קול צפצפני שבכלל לא מסתדר לי עם הדמות השרמנטית של בילי. הו, ובקשר לשירה של רוקסי וולמה - קת'רין מסתדרת לא רע עם השירה, מכיוון שהיא יותר משחקת מאשר שרה, ומכניסה המון אנרגיות. רנה שרה את השירים שלה בקול מתקתק ומתחנחן שמתאים לרוקסי עד מאוד, ולא מביישת את עצמה. שתיהן שרות היטב את תפקידן. ולתפקידים המשניים - קווין לטיפה בתפקיד מטרון "מאמא" מורטון, היא ע-נ-ק-י-ת! היא ניחנה בקול עמוק ומרשים, היא משחקת היטב ומשרה אווירה של אישה שלא כדאי להתעסק אתה. ג'ון סי ריילי כאיימוס הארט, בעלה של רוקסי, הנו השחקן האמין ביותר מכולם, לדעתי. הוא עושה דמות עמוקה ומעוררת רחמים, של בעל נבגד האוהב את אשתו למרות הכל. כמעט רציתי לקום מהכיסא, לרוץ למסך ולחבק אותו. ועל אף שהיה לו רק שיר אחד, הוא עמד בו בכבוד וביצע אותו על הצד הטוב ביותר שיכל לעשות, ורמת השירה שלו הייתה גבוהה. ועוד דבר שלפי דעתי חובה לציין - הכוריאוגרפיה. ווי ווי ווי.... איזה יופי שזה היה! עשרות רקדנים רוקדים על הבמה באחדות, נוטפים יצרים מיניים ואלימות, עם כל מיני הברקות שעושות את הצפייה לתענוג של ממש. לסיכום: שוווווווווווווווהההההההה!!!!!!!!!!!! בנוסף - במהלך השבוע הקרוב, ברב חן ת"א בהצגה שנייה, יופיעו ארבעה מתוך להקת הכושים העבריים מדימונה במחרוזת שירי מחזות זמר לפני הסרט. לי היה את הכבוד לראות אותם אתמול, ועליי לומר שהם שרים נהדר, וביצעו את השירים בצורה שרק כושים (סליחה אם זה נשמע גזעני) יכולים לעשות. ואתם בוודאי יודעים למה אני מתכוונת. הקצב שזרם, הקולות עם גוון הבלוז... זה בהחלט היה מצחיק לשמוע את "Tonight" מ"סיפור הפרברים" בגרסה שלהם. עוד שירים במחרוזת: "Wilkomen" - "Cabaret" "All That Jazz" - "Chicago" "Big Spender" - "Sweet Charity" "There's No Business Like Show Business" - "Annie Okely" "One" - "Chorus Line" וזהו. וחוויה אישית שלי - היום בבוקר היה לי שיעור מחול, ובמקרה הריקוד שאנחנו עובדים עליו עכשיו הוא למוזיקה של "All That Jazz". אז היום בבוקר באתי עם המון אנרגיות ורצון לא נורמלי לרקוד, לפתות, לרמוז, בקיצור - לחיות את "שיקאגו". ככה השפיע עליי הסרט. סוף שבוע טוב לכולם!

yn3

New member
וואי איזה כיף ../images/Emo99.gif

כל כך רציתי ללכת לבכורה של הסרט, אבל בגלל הבחינה ה^*#^%&^ שהיתה לי הבוקר נאלצתי לשבת כמו ילדה טובה עד 1 בלילה ולשנן...
בכל מקרה, אני הולכת לראות אותו היום !!! בהצגת חצות, כמובן, כי עד שנזכרנו שצריך להזמין כרטיסים כבר לא היו כרטיסים להצגה של 10, אבל לא נראה לי שמישהו יהיה עייף ברגע שיתחילו הצלילים הראשונים של all that jazz...
סוף שבוע מוזיקלי שיהיה לכם! -יערה Love, Love Changes Everything או לרגל התקופה: Oh, I'm no one's wife but oh I love my life and ALL THAT JAAAAAZZ !!!!!!!!

zViper

New member
עדכון לגבי הסרט:../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo124.gif

על-פי הודעות הפרסום של הסרט, רצוי ללכת להצגות השניות באמצע-השבוע+שבת(21:55) בלבד: רשם במפורש שרק בהצגות אלו יהיו: "תוספת מיוחדת לסרט: הופעה חיה, שירים ממחזות זמר" הצפע.

תגלית

New member
היכן זה כתוב../images/Emo35.gif

אני רוצה ללכת להצגה שניה עם התוספת!

ben321

New member
נראה לי שזה ברב חן

תזמורת בכניס שמנגנת שירים מתוך מחזות זמר.... לא?

Hippie Jeannie

New member
זה גם כתוב בהודעה שלי, פשוט תקראו!

בן - לא תזמורת, אלא ארבעה זמרים. כתבתי על זה בהודעה שלי אז תקראו.

zViper

New member
גליתי.. בכל פוסטר-הסרט...

המופיע בזמן האחרון, בכל עיתון ומגזין. הצפע.

yn3

New member
מי אמר...

לריצ'ארד גיר שהוא יכול לשיר???????
ברגע הראשון כשהוא התחיל לשיר פשוט קפאתי בכיסאי ועברה בי צמרמורת נוראית. בסך הכל (חוץ מהשירה) הוא בסדר גמור בתור בילי פלין (וקטע הסטפס שלו היה לא רע בכלל) אבל אל אלוהים, מה זה הקול המאנפף הזה ?????? הקטע הטוב ביותר בסרט לדעתי זה הcell block tango שהכוריאוגרפיה והבימוי שלו היו פשוט מופלאים (כן, ואפילו טובים יותר מההופעה...) תהנו!
-יערה Love, Love Changes Everything

למעלה