שיצא השביעי כבר...

romoosh

New member
שיצא השביעי כבר...

:) היה כתוב ששלושה אנשים ימותו בו.. יש למישהו הוכחה שתאשש אם הארי הולך למות בספר האחרון? לי יש סברה אבל אני לא בטוחה: לפי מה שקראתי, לדעתי הארי הוא הורקרוקס (אין לי כוח לפרט את ההוכחות בכתוב :) ). ודמבלדור אמר שהארי חייב להשמיד את כל ההורקרוקסים לפני שהוא משמיד את וולדמורט.. ככה שהוא יצטרך איכשהו להשמיד גם את עצמו וגם את וולדמורט בו-זמנית.. :S למישהו יש דעה אחרת? לא בא לי שהארי ימות...

אין שום הוכחות בקשר לגורלו

של הארי. יש רק תיאוריות ושמועות... בפעם הראשונה ששמעתי מישהו מציע תיאוריה לגבי זה שהארי הוא הורקרוקס חשבתי... כמובן!!! איך לא חשבתי על זה בעצמי... זה יהיה הסיום הכי דרמתי שאפשר להעלות על הדעת...

the ror

New member
כבר היו מספר שירשורים על התאוריה

של הארי-הורקרוקס אז בקיצור, זה אולי יצור סוף מעניין מאוד אבל ממש לא נראה לי אפשרי שהארי הוא הורקרוקס(נימוקים מפורטים בשירשורים קודמים). דמבלדור גם עבר עם הארי על ההורקרוקסים האפשריים ואני חושב שהוא היה מציין את זה לפני הארי אם זה היה אפשרי בכל מקרה. בקיצור, לא חסרים דברים אחרים שוולדמורט ישים בהם הורקרוקסים. ובקשר לשמועות, מאוד לא רצוי לסמוך על כתבות ודברים ששומעים מפה לאוזן, לרוב הם ממש לא מדויקות/נכונות.

yuvi217

New member
לא נראה לי שהארי הורוקרוקס

מסיבה אחת עיקרית- מתי היה לוולדמורט זמן להפוך אותו לכזה? [יש עוד מיליון סיבות, אבל זאת הכי משמעותית]

למעלה