שיפשוף

D2T2S

New member
שיפשוף

לפני כמה ימים הייתי בטיול ונקרע לי המכנס. בעקבות ההליכה השתפשף החלק הפנימי בירך שלי בצורה דיי רצינית. כרגע יש שם סוג של פצע. שמתי על זה טלק ופעמים אחרות מרחתי ביאפין (שזו משחה לכוויות). רציתי לדעת האם יש לכם הצעה כלשהי לזירוז תהליך הריפוי. בתודה מראש, דנה.

שמן לבנדר ../images/Emo91.gif

שמן לבנדר הפך אצלי לתושב של קבע בארון התרופות, במשרד, בתיק, ברכב ובכל מקום אליו אני מגיעה. מריחה של שמן לבנדר (עם הקפדה על רחצת ידיים אחר כך) מרפאה כמעט כל חבלה שטחית שפשפות, פריחות וכדומה. זהירות חייבת להנקט בשפשפות (שהן כוויה לכל דבר ועניין) מזיהום. כל טוב לך שנה והרבה בריאות

../images/Emo4.gif לא מכירה משחת צורי

חברינו תיאר שפשוף הדומה או מקביל ל"כוויה דרגה שניה" כלומר לא רק אדמומיות, אלא חסר עור. משחה המטפלת בכוויות מסוג זה הינה "ביאפן" או כפי שציינתי - שמן לבנדר: שמן לבנדר נחשב שמן מלכות - הוא מסייע לבעיות רבות. ניתן למרוח אותו על כוויות, פצעים פתוחים (לא סגורים). בהצלחה וגמר חתימה טובה

משחת צורי

המשחה מיוצרת ברמת הגולן ממוצרי מכוורת דבורים. משחת צורי יעילה לפצעים, כוויות, יובש (גם בשפתיים), פטריות, טוסיק אדום לתינוקות ורוב בעיות העור. המשחה מיוצרת כבר מספר שנים וניתן לרכוש אותה או בחנויות ברמת הגולן או דרך האתר: www.2all.co.il/Web/Sites/zori מצוינת להקלה מיידית בחתכים קטנים ו"כוויות מטבח". יום טוב אופיר

למעלה