שיפרתי ב- 63 נקודות!!!

dragostea

New member
שיפרתי ב- 63 נקודות!!!

במועד אוקטובר קיבלתי 661 ובמועד יולי האחרון קיבלתי 724.... כמותי- 142 מילולי- 137 אנגלית- 139 זה בא לי כל כך בהפתעה, ציפיתי לקבל בסביבות ה- 670 איך שיצאתי מהמבחן והשוויתי תשובות כאן בפורום גיליתי 3 טעויות מפגרות בכמותי.... מהמילולי בכלל יצאתי בהרגשה רעה, הפטל היה קשה רצח לדעתי וגם באוצר מילים היו מילים מוזרות( נופת צופים).. אנה אערף כמעט קיבלתי התקף לב כשראיתי את הציון על המסך

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ווואו כל הכבוד ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שיפור מצוין

timiboy

New member
למדת לבד למבחן השני?..

ולמבחן הראשון לקחת קורס?...

dragostea

New member
למבחן הזה למדתי לבד

למבחן הראשון ( מועד אוקטובר) לקחתי קורס קידום למבחן הזה פשוט תרגלתי הרבה, תרגלתי מהספרים של היי קיו ואנקורי יש בהם ביחד 8 מבחנים מלאים של 8 פרקים.. דרך אגב, התרגילים שמופיעים במועדון 700 בספר העבה של קידום הם סתם ברמה מאד גבוהה, אני לא הצלחתי לפתור כמעט שום תרגיל בשום נושא מה שחשוב לדעתי זה לשלוט בבסיס ברמה גבוהה, לא ליפול בשטויות ( למרות שאני טעיתי בשתי תרגילים ממש קלים בכמותי..)

IDANGR

New member
ספרים של היי קיו ואנקורי

מאיםה אני יכול להשיג את הספרים של היי קיו ואנקורי עם המבחנים ? מישהו פה אמר שיש שם עוד 8 מבחנים ואני מעוניין לרכוש אותם מישהו יודע איך אפשר להשיג אותם ? אולי בסטימצקי או משהו ?

dragostea

New member
אני קניתי בחנות תמיר

בכל ספר יש 4 מבחנים מלאים, ברמה טובה, ובלי קשר למבחנים, יש שם המון תרגילים ויש שם גם הסברים טובים ( למשל שיטת הפתרון בהיגיון של אנקורי יותר נוחה לדעתי משל קידום..).

Hofman007

New member
ומה אני אגיד

עם קורס 690.. פעם שניה בלי קורס 703.. פעם שלישית בלי קורס 730... חחח... אבל הקורס עזר אין ספק.

IDANGR

New member
על הספרים רשום שנה ?

אולי תוכל לעזור לי ולהגיד לי מה כתוב על הכריכה כדי שאני אוכל לדעת בוודאות מה אני קונה ? מהו הספר העדכני ביותר של אנקורי וקידום ? רשום עלייהם פסיכומטרי 2004? אולי אתה מוכר אותם ? הם במצב טוב ?

Hofman007

New member
על אנקורי

רשום פסיכומטרי 2004. וגם פסיכופלוס 2004. חח אם אתה רוצה אני ימכור לך אבל הכל מלא... בעפרון.

dragostea

New member
על אנקורי כתוב

פסיכומטרי 2004 על היי קיו רשום 2003 לא יודע אם כדאי לך לקנות משומש, כל הספר מלא חישובים ותשובות, סתם יפריע ללמידה..

Hofman007

New member
איזה תוצאה? של

הפסיכומטרי? www.nite.org.il שם בדיווח ציונים.

newbie100

New member
תודה על העזרה...

אבל נכנסתי וצריך מס' אסמכתא- באישור לנבחן לא רשום לי אותו... בלי זה אי אפשר?

newbie100

New member
תודה על העזרה...

אבל נכנסתי וצריך מס' אסמכתא- באישור לנבחן לא רשום לי אותו... בלי זה אי אפשר?

Hofman007

New member
לא.. ו

באישור לנבחן צריך להיות רשום לא יודע למה לא רשום לך.. גם בטופס שאומר לך איפה אתה עושה את המבחן יש את האסמכתא.. וגם בטופס הראשוני שאומר לך שהם קיבלו את הבקשה לגשת..

למעלה