שיפצור לבננה

ofirF18

New member
שיפצור לבננה

למישהו יש מושג איך משפצרים בננה?? יש לי גומי הפעלה שאותו הבנתי משפצרים למחסנית שבבננה, יש לי גם חוט שהוא בעצם גומי וגם פס כזה שהוא לא גומי אבל אותו הבנתי ששמים על חבק המדפסים.

deathcaster

New member
תגובה

בשוק תלפיות בחיפה יש מוכר בשם בורגיבה , הוא יכול לשפצר לך כל סוג של פרי וירק לרבות בננות .

nevet100

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח>>>

אפילו דובדבנים?!?! [יש לי פה אריזה שקופה כזו, מהחקלאי לצרכן, ממש ממש ממש טעימים... קחו אותם לפני שאני מחסלת חבילה שלמה! בעצם- אל תקחו לי... זה ממש טעים...]

א ו ר3

New member
על מה לעזאזל אתה מדבר.....??

חחח אין לי מושג מה זה "בננה" אני רק זוכרת שהיה משהו שקראו לו "בננית" במסכת אב"כ (למה אני זוכרת פרטים מיותרים מהטירונות?!)

ofirF18

New member
קודם כל אני בת...

ובננה זה מאין שיפצור למחסנית שאותה מכניסים לתוך בית המחסנית.

NoOneMan

New member
אם הבנתי אותך נכון אז אני ינסה...

לוקחת את הגומי הפעלה ותופרת 2 חישוקים לוקחת חוט שיפצור ותופרת את שני החישוקים שיהיו מחוברים כמו אזיקים... חישוק אחד מלבישה על המחסנית ואת השני על המדפסים... זה בעיקר נועד כדי שאם את פורקת או מוציאה את המחסנית אז שזה לא ילך לעיבוד וזה יהיה סתם תלוי כזה לפי דעתי זה מיותר וממש לא נחוץ..

deathcaster

New member
שאלה ל"לא אחד איש "

לאיזה עיבוד זה לא אמור ללכת ? עיבוד שבבי ? , עיבוד נתונים ?

ofirF18

New member
זה באמת מיותר אבל מכריחים אותנו ...

לשפצר כל דבר קטן

deathcaster

New member
איפה את משרתת בקומנדו ? ../images/Emo4.gif

או שככה מבזבזים לכם את הזמן .....בשפצורים ......

ofirF18

New member
בקרקל כבודדדדדדדדדד!!!!!

ובד"כ שנמצאים בקו וכשיש זמן (שלא שומרים)- משפצרים...

SimplyMe1

New member
תבקשי שישפצרו לך בבסיס

בכול מקום יש את החייל הזה שאוהב לשפצר לכולם דברים והוא כול יכול שכזה,אז פני אליו. חוצמזה מאיך שאני זוכרת שניתן לשפצר תפס למחסנית זה לתפור על הגומי הפעלה מן וו מפלסטיק,ולקשור לו איכשהו חוט גומי שיתחבר לגומי הפעלה שעל השפצור(מעל האיזולירבנד חבלה*)--הלא הוא התפס וכך כאשר את מוציאה את המחסנית בפריקה,היא תישאר "תלויה" באויר מחוברת לחוט הגומי. חוצמזה שאם אני לא טועה אצלכם בקרקל מרגילים(או אולי..מכריחים?)ללכת עם צולבת על החגורה של המכנסיים.. לי אישית יותר נוח עם תפס ולהיות רק עם מחסנית אחת בלבד,אבל יש לי צולבות שגם איתן אפשר להסתדר אם מתרגלים. בהצלחה,

ranzz

New member
כ-כ-ה משפצרים בננה../images/Emo26.gif

צריך להכניס את החוט שיפצור לתוך המחסנית ואז להוציא אותו מהחור שבחלק האחורי של הבננה, את הכבל שיוצא החוצה תשפצרי כבר לאנשהו.. אני תפרתי אותו לגומי הפעלה שעל המתפסים כפי שאפשר לראות.

למעלה