דודי דנגור הדייג
New member
שיפצור הרובה שלי!
שלום לכל החברים. אני לא כותב כל כך הרבה בפורום הזה של הדייג בצלילה אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם במעשה שעשיתי... יש ברשותי רובה פשוט ובסיסי ללא שום תוספות ושפצורים של חברת עומר מדגם אקסקאליבר 2000 אלומיניום באורך 110 כבר סביבות השנה, תקופה לא קצרה רציתי למכור אותו אך ללא הצלחה לפתע עלה רעיון בראשי "למה למכור אם אפשר לשפצר ולהיות מסודר בעתיד..." וכך עשיתי. אז... הרמתי טלפון לחבר מומחה לפיתוח נשק תת מיימי המכונה "הרוצח השקט"
וקבענו פגישה דיברנו על אה ודה ושאלתי אותו לגבי הרעיון הוא כמובן ענה בחיוב ואמר שזאת אפשרות לא פסולה מבחינתו אז אני כמו עיוור הלכתי אחרי המילים שלו בעיניים עצומות ולא מתחרט לרגע אחד היום שהרובה גמור ב100 אחוז. יצא משהו שאני עדיין לא ראיתי בשום רובה ממש מושלם אין מקום לתוספת למעט משהו קטן וזעיר רובה צלפים זאת המילה מבחינתי. בחנתי את הרובה בלהט והייתי המום מהתוצאה המרשימה פשוט לא נשארו לי מילים בפה.... בשיפצור עברתי על כל פרט ופרט קטן ברובה מהחלק הקטן והחשוב ביותר ועד הדבר הכי שולי וזעיר וזה מה שגרם לו להיות כל כך מושלם. מקווה שהנעמתי את זמנכם בקריאה, אם אי אפשר לצלול כי גשום קר והגלים גבוהים אז אפשר לפחות לעשות משהו מועיל בבית. יש לכם גם קצת תמונות. תהנו ואשמח לענות על שאלות בנושא לחברים.
שלום לכל החברים. אני לא כותב כל כך הרבה בפורום הזה של הדייג בצלילה אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם במעשה שעשיתי... יש ברשותי רובה פשוט ובסיסי ללא שום תוספות ושפצורים של חברת עומר מדגם אקסקאליבר 2000 אלומיניום באורך 110 כבר סביבות השנה, תקופה לא קצרה רציתי למכור אותו אך ללא הצלחה לפתע עלה רעיון בראשי "למה למכור אם אפשר לשפצר ולהיות מסודר בעתיד..." וכך עשיתי. אז... הרמתי טלפון לחבר מומחה לפיתוח נשק תת מיימי המכונה "הרוצח השקט"