שיפצורים!

חוקית... בכלל אסור לשפצר כומתה

אבל משפצרים בשביל לא להיראות צעירים... כאילו הכומתה כבר עברה הרבה... בקשר לדיסקית כן חובה לשפצר אם אתה מוציא את הדיסקית מחוץ למדים כי אסור שיהיה דברים נוצצים....

../images/Emo104.gif שיפצור דיסקית

חובה לקרביים. אצל ג'ובניקים כל עוד הדיסקית בתוך החולצה- אף אחד לא יגיד מילה.

שיפצור זה שיפוץ צורה..

מכאן אפשר להבין גם לשם מה משפצרים...
סיבה נוספת לשיפצור היא מבצעיות... כמו למשל כשמשפצרים בננה לנשק... זה בשביל שאם המחסנית/הבננה נופלות - נשים לב ולא נאבד אותן. ויש עוד אלף ואחת שיפצורים אחרים לשם מבצעיות. לשפצר כומתה? אתה לא חייב... זה רק יותר יפה דיסקית? כן, כי דיסקית לא משופצרת זה כבר לא מבצעי, כי זה עשוי ממתכת וזה מנצנץ וכל מיני כאלה...

חחח ../images/Emo13.gif

סתם הבאתי את זה בתור דוגמה... זה בכלל נכון לגביי כל סוג של שיפצור מחסנית לנשק... בננה זה הפלסטיקה השחור הזה, שמכניסים את קצה המחסנית אליו, ואת הבננה מכניסים לנשק כמו שמכניסים מחסנית... זה נקרא בננה כי המחסנית תלוייה שם כמו בננה... הבננה נמכרת בצורה כזו שהמחסנית נכנסת בצורה הפוכה לתוכה, כזו שבשליפה מהירה תצטרכי להפוך את המחסנית ולהכניס אותה לנשק הפוכה, וזה לא מבצעי גם כן, אז לוחמים שהולכים עם בננה שמים איזולירבנד על הקצה של המחסנית ואז מכניסים אותה לבננה הפוך, וככה זה כן מבצעי... זהו

WrathAngel

New member
תוספת

שפצו"ר שעון. שפצו"ר אמר"לים, שפצו"ר נעליים, קסדה, אמל"ח פק"לים וכו'. לא חזר דברים לשפצ"ר.

Billabong 15

New member
איך משפצרים דיסקית..?

ובקשר לקרביים הם מקבלים כיסוי לדיסקית?

יש לך פה שירשור על זה... בדיוק מתחת

וכן, קרביים מקבלים... נראה לי כולם מקבלים בכלל... לא יודעת
אבל זה סתם חתיכת בד כמו של מדים, עם חור כזה... במהלך המסלול שלך סביר להניח שהפלוגה/גדוד/מה שזה לא יהיה יוציאו כיסוי דיסקית עם הסמל ואז תקבל כזה...

../images/Emo104.gif לא כולם מקבלים...

אני לא קיבלתי
אבל לא נורא, יש לי עכשיו שיפצור עם משמעות סנטימנטלית.

לא הפסדת כלום תאמיני לי ../images/Emo3.gif

הכיסוי דיסקית שמקבלים בבקו"ם ממש ממש מכוער!

שפצור דיסקית

כל התורה על רגל אחת.. אתה פותח את השרשרת מוציא את הדיסקית עצמה, מכניס את השרשרת לתוך המיתר (החוט הזה שקבלת בבקום)...אחרי זה מכניס את הדיסקית סוגר..שורף את הקצוות, ואז מלביש על הדיסקית את הכיסוי, המשפצרים ל"מהדרין" כמוני..עוטפים את הדיסקית באיזולירבנד, ואל תדאג אם אתה בקרבי הכיסוי המכוער לא ישאר להרבה זמן אתה תקבל אחד של היחידה שלך

Billabong 15

New member
איזה חוט..?

חוט שחור כזה..בתוך שקית..? ומכניס לאן תדיסקית וסוגר...?

אנלא יודעת מה עוד הזכירו,

אבל בהודעה ששירשרת אלייה רשום על החוט מיתר... בשביל מה את צריכה חוט מיתר?
לוחמים צריכים... לא רק בשביל הדיסקית כמובן... בשביל שלל שיפצורים אחרים. אני אישית בכלל לא שיפצרתי את השרשרת של הדיסקית עם החוט הזה... קיבלנו מיתרים אחרים מהמפקדים...

למעלה