אין לי נסיון בזה
אבל דיברתי עם אנשים שכן התנסו בזה ואמרו שזה עובד. הגישה הרשמית היא שאפשר להוריד מספר בחודש, אבל אני נזהרת עם ההצהרה הזו כי זה תלוי בהתמדה בתרגול, בתרגול נכון ובמצב הבריאותי של הגוף. אני חושבת שכדאי לעשות את זה עם הדרכה, כדי לקבל את התרגילים שמתאימים הכי הרבה לך. אם הייתי היום בגיל שבו התחלתי להזדקק למשקפיים, הייתי מאוד שמחה שמישהו יגיד לי שיש אופציה אחרת. כשהמספר גבוה, זה הרבה יותר קשה. כשאתה בתחילת הדרך, הגוף עדיין לא תלוי במשקפיים, הוא עדיין לא נכה לחלוטין. והמספר בהתחלה הוא קטן, כך שיש סיכוי סביר להחזיר את הגלגל אחורה ולהגיע למצב של חוסר הזדקקות למשקפיים. הבחירה היא בידיך. האם להישאר עם המשקפיים עד שתתרגל, וכך להישאר תלוי בהם עד סוף חייך, מרגיש איך בכל זמן מסויים המספר גדל, או לעשות את מירב המאמצים היום על מנת לחיות באופן עצמאי בלי להיות תלוי במשקפיים. עבורי התשובה ברורה. אני מנסה חלק מהתרגילים ובקרוב ארכוש את הספר שמסביר על השיטה. כשאהיה בארץ אני מתכוונת לקבל הדרכה. עשיתי תרגיל אחד או שניים בזמנו, פחות מהמינימום, כמה דקות ביום ואפילו לא כל יום. זה היה בתקופה שהרגשתי שעומד לעלות לי המספר. התוצאה היתה שהראייה שלי התחדדה, וגם הראייה בלילה השתפרה.