שיפור הראיה!?

שיפור הראיה!?../images/Emo101.gif

שלום לכולם.
יש לי שאלה, האם מישהו שמע על דרך חלופית לניתוח להקטין את המספר במשקפיים????? (אם זה חשוב אז כבר שנה יש לי משקפיים לרחוק, -1. ככל הנראה מהמחשב...) אשמח לשמוע הצעות לכל כיוון אפשרי. תודה.

m_katzmann

New member
ראיה../images/Emo42.gif

היי קרן אור. למה את צריכה לעשות ניתוח להקטנת המספר במשקפיים? אם מספר העדשה שלך הוא רק -1. לדעתי את חוששת לא לראות את כל פרטי הפרטים ואת מתמקדת בפרטים ולא בעיקר. תרגילי עיניים יכולים מאוד לעזור לראות טוב יותר והכוונה שלי באופן פיזי וגם מנטלי. לדעתי מה שאת צריכה לעשות זה להרכיב משקפיים חדשות ולהסתכל בצורה שונה על העולם ואז אולי גם לא תזדקקי עוד למשקפיים. מאיה

יש משהו

צריך להקדיש לזה כמה דקות ביום. תלוי, כמובן בסוג הבעיה שלך בעיניים. מנסיון אישי, בעיות מיקוד פשוטות ניתנות לפתרון (חלקי או מוחלט) בעזרת תרגילים. יש ספר קטן (ושחור) שמדבר על "שיטת בייטס". לא זוכר מה שם הספר, אבל זה בהוצאת "אור-עם". יצא לי לעשות את התרגילים (חשוב להבין את העקרונות ולחיות לפיהם, ולא סתם לתרגל כמו תוכי) והראיה שלי היום בסדר גמור. (מדובר על הרפיית שרירים כללית בגוף + ספציפית בעיניים + ... כדאי לקרוא ולנסות)

תודה לכם על התשובות...

כמו שצינתי היום אני מרכיבה משקפיים לרחוק (במיוחד לקורא שקפים מהלוח). אני לא מתכננת לעשות ניתוח (לפחות לא בשלב זה). אבל המשקפיים דיי מציקות לי, ואני רוצה למנוע התדרדרות הראיה. תודה.

למעלה