שיפור בגרויות

Happytom

New member
שיפור בגרויות

יש לי ממוצע בגרות של 82.4- 26 יח"ל (מינימום + 5 מורחב) מה האפשרויות כדי לשפר את המומצע ל-90?

oromer

New member
מנהל
יש כל מיני אופציות

יעזור קצת יותר אם תפרט קצת יותר. כל מקצוע- כמה יחידות ומה הציון. ומה אתה רוצה ללמוד (באופן כללי- הנדסה/מדעים, מדעי החברה).
בעיקרון, אתה יכול לעשות עוד מורחב- 5 יחידות. עשית רק מורחב אחד, ומקבלים עליו בונוס.
באופן כללי, אפשר לשפר בגרויות שקיבלת בהם ציונים נמוכים, לשפר מתמטיקה/ אנגלית (אם עשית 3 יחידות, אפשר לשפר ל 4 יחידות. גם 4 יחידות מקנה בונוס).

Happytom

New member
עדכון

יש לי פוביה מפסיכומטרי- גם אין לי זמן ומקום ללמוד את זה השנה.
&nbsp
קיבלתי פתח להזדמנות להגשים חלום- ללמוד היסטוריה באוניברסיטה בן גוריון !!!
אחרי התכתבות עם המדור רישום, הבנתי שיש תכנית שנקראת "נתיב לאקדמיה", שזה מאין תכנית לימודים שלומדים תכנים דומים כמו בפסיכומטרי ובסופה יש בחינה שאת הציון שלה ממירים לציון פסיכומטרי (שתופס רק בבן גוריון)- שמבחינתי זה המקום הכי איכותי ללימודים אקדמאים.
&nbsp
אין סיבה שאני לא אצליח להשיג ציון לחוג מדעי הרוח- ובמחינתי ללמוד שם זאת תיהיה ממש הגשמת חלום ולא פשרה.
&nbsp
התנאי קבלה לחוג מדעי רוח זה או ממוצע בגרות 90 וציון 195 במבחן אמיר או פסיכומטרי 450.
&nbsp
התכנית של בן גוריון עולה 5 אלף ומשהו...
&nbsp
ולדעתי זה שווה... כי אחרי זה אני אוכל להשיג ציון שיפתח לי דלתות למחלקות רבות באוניברסיטה...
&nbsp
או שיהיה לי יותר כדאי וזול לשפר בגרויות...
מה דעתך?

נועם841

New member
ממליץ לך מאד על קידום

גם אני התלבטתי הרבה בהתחלה אבל הלכתי בסוף על קידום וזו היתה ההחלטה הכי טובה שקיבלתי. הבעיה שלי בתיכון היתה שאף פעם לא הספקתי גם לכתוב את החומר וגם להבין מה שהמורה מסבירה ואז הייתי נתקע עם השיעורי בית ומפגר בחומר....לקידום יש שיטה מעולה שהם שולחים לך את כל התרגול ומה שהמדריך הסביר בכיתה ישירות למייל וככה אתה יכול להתרכז בשיעור ולעקוב אחרי מה שהמדריך מסביר. לי זה היה ממש חשוב וזה מה שעזר לי להבין את החומר.

Happytom

New member
מעולה !

תודה על ההמלצה.
&nbsp
אבל השאלה שלי הייתה קצת אחרת (למרות שהמידע שנידבת הוא גם בעל ערך עבורי)
מה אני צריך לעשות כדי לשפר את הממוצע ל-90? כמה זמן? מתי הבחינות?
&nbsp
&nbsp

Yonatangil

New member
תשפר היסטוריה, ספרות ותנך ל5 יח' והממוצע יעוף לשמיים

זה מה שאני עשיתי (קיבלתי בשלושתם מעל 95 וזה הקפיץ לי את הממוצע עם בונוסים ל109 מ98).

למעלה