שיפור בגרויות

שיפור בגרויות

שלום, נרשמתי ללימודי רפואה בכל האוניברסיטאות , ולאור תנאי הקבלה הקשים אני שוקל לשפר בגרויות אבל אני קצת אובד עצות בקשר לכל התהליך ואשמח אם תוכלו לעזור לי .
ממוצע הבגרות שלי נע בין 99.31 בטכניון ל106.56 בבן גוריון.
אני מעוניין לשפר בגרויות במקצועות חובה ( לפחות שניים) בקיץ הקרוב. מספר תהיות:
1. האם אפשרי ללמוד לבגרויות האלה לבד? קורסי ההכנה כבר נפתחו , ואני כרגע בקורס פסיכומטרי ורוצה להקדיש לו את מירב הזמן, לכן האם אפשרי ללמוד לבד, ומאיפה אפשר לקבל חומר?
2. כמה זמן ממולץ ללמוד לבגרויות האלה? והאם זה אפשרי לשלב לימוד לכמה מהם ביחד?
3. במה עדיף לשפר? ספרות? היסטוריה? תנ"ך? מה נחשב יותר קל ?
4. איך נרשמים למבחן עצמו , ועד מתי אפשר לעשות את זה?

אודה מאוד לכל העוזרים! זה חשוב לי מאוד , ומעדיף לשמוע דעות של אנשים שמבינים בעניין.

RBD1

New member
היי,ברוך הבא ובהצלחה במסע ללימודי רפואה

1.כן, אפשרי ללמוד לבגרויות האלה לבד(אני אומר את זה לאחר שראיתי פה בפורום לא מעט אנשים שעשו את זה, אני אישית לא שיפרתי את המקצועות האלה). חומרים אפשר לחפש מתלמידים משנים קודמות(לא מזמן פירסמו כאן בפורום שווה להריץ חיפוש לזמן האחרון לראות מה יש) ולהסתכל על ספרים ופרקים שממליצים במשרד החינוך ולחפש מיקודיות בהתאם(אני יודע שלספרות יוצא לפעמים ל5 יחידות)
2. אין לי תשובה טובה לשאלה הזאת, אני מניח שזה תלוי בכמה שעות ביום אתה משקיע, בקצב הבנה שלך ובכמה אתה מעמיס
3.במה שאתה מתחבר אליו יותר, אני אישית הייתי מגביר בספרות ובתנ"ך כי ספרות היה לי כיף ללמוד וזה פחות שינון מאשר היסטוריה ותנ"ך אומנם אני לא בנאדם דתי אבל היה לי קל יחסית ללמוד לבגרות הבסיסית
4.דרך הבית ספר בו למדת, מומלץ להתקשר לרכזת בגרויות ולברר תאריכים לתשלום וסכומים

asheroviz

New member
לא ניתן הכל במועד חורף

אני מבין שאתה נרשמת על מנת להתקבל בתשעו. כלומר עבור רוב המקומות יהיה רלונטי עבורך רק מןעדי החורף,למעט מסלול רפואה צבאי צמרת הממתין למועדי קיץ. בחורף ניתן לעשות רק את בגרויות החובה.... כך שתבדוק מה מתוכן תרצה לשפר. בהצלחה

למעלה