שיפור בגרויות

dearshir555

New member
שיפור בגרויות

היי
אני רוצה ללמוד לבד לבגרות בהיסטוריה 5 יח"ל (אין לי תקציב/כסף לקורס מלא)
מישהו יכול לשלוח לי חומר או שם של מורה פרטי/ת ?
ובכלל המלצות או הצעות

תודה

Anna Rozen

New member
יש לי ספרים, אם בא לך מוזמנת לבוא לקחת

הבגרות ממש פשוטה.
למדתי אליה לגמרי לבד וקיבלתי 98..

justwondering

New member
אני רק שאלה!

כשאת מדברת על "הבגרות" הכוונה לכל השאלונים? לשאלון אחד?
&nbsp

robombo

New member
תלמד לבד יש אחלה ספרים

אתה צריך לעשות את השאלון האחרון של הסיטוריה ולבחור שלושה נושאים עליהם אתה נבחן שאף אחד מהם לא מורכב ולא בהיקף גדול מדי.
המלצתי היא שתיקח את תולדות ארצות הברית, והיהודים בגטו קרקוב בזמן השואה, ונושא שלישי תבחר מה שמעניין אותך. שני הנושאים שפירטתי הם הנושאים הקלים והפשוטים יחסית.
הספר לימוד של ארה"ב הוא 'תולדות ארצות הברית' של יונינה פלורסהיים ולקרקוב יש פשוט חוברת שנמצאת באתר של משרד החינוך
בהצלחה!

RBD1

New member
להתרגל ללמוד מספר ממש מקל בשנים הקליניות

ככה שזה אחלה ניסיון

או קיי1

New member
הנושא השלישי

הוא תוספת לנסחני משנה.
זה חלק הסטוריוגרפי מבוסס על מאמרים.
באתר של משרד החינוך מפורסמים המאמרים עליהם ישאלו וכמובן הנושא, פעם שעברה זה היה על מלחמת יום כיפור, מניח שגם השנה.

Ella m e o w

New member
חוברת יהודי קרקוב

אני לא מצליחה למצוא אותה (חוץ מסיכום שמפנה לספר), אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי

&nbsp
בעצם מה שצריך זה את המאמרים לנושא ההיסטוריוגפי, את הספר של יונינה פלורסהיים ואת החוברת וזה אמור להספיק?
&nbsp
יש עוד ספרים זמינים על נושאים כלשהם?
&nbsp
תודה!

ItsYush

New member
אני חושב שמצאתי את החוברת

הקישור - http://img2.timg.co.il/forums/1_141667306.pdf
האם זה מספיק או שצריך גם את שני המקורות הנוספים (ההרצאה המצולמת באתר תולדוט ושבעת העמודים בספר
"המערך הפוליטי של יהודי קרקוב בין שתי מלחמות העולם")?

חומרים עדכניים להיסטוריה מורחב :)

היי, מי שמהדרום ומעוניין, אני מחפשת למי להעביר קלסר גדול עם כל החומר לבגרות (צילומי מאמרים+ספרים) + סיכומים שלי (תמורת מחיר ממש סמלי עבור עלות הצילומים). הכל מהמועד האחרון , כולל הנושא ההיסטוגרפי + ארבעה נושאי בחירה. מוזמנים לכתוב לי במסר פרטי. בהצלחה לכולם !

למעלה