שיפור איכות סרט ??

שיפור איכות סרט ??

רצ"ב צילום מסך לפי הנהלים
====) האם ייתכן כי סרט של שעתיים יהיה במשקל של 364 מגה ? האם זה ייתכן כי זה בא על חשבון איכות הסרט שהיא לא במצב הכי הכי? ושאלה אחרונה : האם ניתן לשפר אייכות סרט ? תודה מראש לעונים !!

kkdd

New member
כמובן שסרט של שעתים יכול להיות300MB

הוא יכול להיות אפילו פחות, כל שעליך לעשות זה להתקין את המספר של BITRAIT שבקידוד של הוידאו DIVX/XVID אבל כמובן שאיכות התמונה תהיי זוועתית עד שלא תבין את הסרט בכלל.... אני רוצה שהביטרייט שלו הוא 300... הסטנדרט הוא 780 ב DIVX. ראיתי גם שהקול של הסרט שלך הוא PCM שהוא תופס המון מקום (בדר"כ) בכל אופן, הסרט הזה אבוד, לא תוכל לשפר איכות תמונה. אתה צריך לקודד מחדש מהקובץ המקורי ולהשתמש במחשבון של DIVX או XVID כדי לחשב את הביטרייט. אני מממליץ לך להיכנס למאמרים לקטגורית "המרות שונות" מאמר בשם "צריבה" יש שם כמה טיפים תנצל אותם.

MickName

New member
הייתי מוכיח לך

כמה אתה טועה אבל זה ביזבוז זמן וגם כי מAVI לAVI עם פחות ביטרייט קשה מאוד להשיג איכות טובה יותר אפילו שזה אפשרי .....אולי אני יכול אם אני ממש ישקיע

amitay

New member
מה זה AVI לAVI

AVI הוא רק הקונטיינר איזה קידוד קידוד שהוא פוגם באיכות כי כך האלגוריתם שלו בנוי לא תקבל תוצאה יותר טובה אפשר להישתמש בפילטרים מסויימים על הסרט המקורי אך הכוונה היא לא לקודד מחדש אלא הפעלת פילטרים על הקיים.קידוד מחדש של סרט בקודק LOSSY גורם לאיבוד איכות אולי לא תבחין בכך בעין אך אם תריץ הרבה מאוד פעמים את התהליך לבסוף תוכל להבחין בכך.

MickName

New member
ברור שAVI זה רק הקונטיינר

פיו....אתם מנסים בכוח למצוא אותי על שטויות אין לי כוח להפוך את זה לוויכוח כי אנשים פה לא קולטים....ומתווכחים איתי על שטויות.... אז בוא נגיד שאתם חכמים ואתם צודקים או קיי?

Ncoder

New member
כן זאת המטרה שלנו באמת ...

כל גולשי הפורום פשוט לא רוצים "לקלוט" בכוונה רק בשביל לעצבן אותך .

אוקיי , אז אם אתה אומר שזה לא יעזור

כלומר לשפר את אייכות הסרט . אז מה למעשה הקידוד מחדש והשימוש במחשבון יעשו לקובץ ??? תודה על העזרה !

kkdd

New member
ת:

כאשר תקודד מחדש את הסרט (מהקובץ המקורי שלך) אז המחשבון יגיד לך כמה ביטרייט לרשום כדי שהסרט יכנס בדיסק אחד וככה תוכל לאבד כמה שפחות איכות תמונה אני מליץ לך לעבור על המאמר שלי "צריבה" בלי לדלג, בעיקר את הסוף

למעלה