TheNightDevil™
New member
תשובות (או יותר נכון, ניסיון ../images/Emo13.gif )
VXR ??? אתה עושה צחוק תגיד לי ??? מה אתה לא מבין ??? ה-VXR ירגיש לידו כמו פיאג'ו סי לפני אוברול... אם כבר... תשווה ל-X9 מבחינת מנוע... ניחא... נו באמת... אתה לא בסקאלה בכלל...
אני נפגע בשם מאלוסי.
במילים אחרות... אחרי ה-ER, תזדקק לתקופת הסתגלות לכח שלו.
במילים אחרות... הוא משמעותית יהיה חזק מכל קטנוע בנפח כפול ומשולש ממנו. משמעותית. אבל... נחזור לעינייננו ונרד מהאולימפוס... 10K, כולל הכל, פרקטיות, פאן וכו' וכו'... NRG, או ראנר 50, קיט 70, קרב', אגזוז, ולעשות את זה במוסך שמתמחה לעניין (ברווז למשל)... בחר בכלי שכל המסביב למנוע הוא במצב טוב מאד. בחר בכלי עם דיסק אחורי (NRG ישנים מחוץ לעניין). מצב המנוע עצמו יכול להיות בכי רע לטובת מחיר קניה טוב. אירוקס זו גם אופציה נחמדה... שקול גם אותה. תצטרך לוותר על נסיעות בינעירוניות תכופות. (מזדמנות קצרות זה בסדר) חשוב לציין, רבי. איני מומחה וכל מה שנכתב כאן הוא בסך הכל דעתי האישית על סמך ניסיוני וכך יש להתייחס לכך... אנא, התייעץ עם אנשים נוספים ושמע דיעות נוספות.
VXR ??? אתה עושה צחוק תגיד לי ??? מה אתה לא מבין ??? ה-VXR ירגיש לידו כמו פיאג'ו סי לפני אוברול... אם כבר... תשווה ל-X9 מבחינת מנוע... ניחא... נו באמת... אתה לא בסקאלה בכלל...