שיפורים..

מני 22

New member
יש לי סבלנות....

אבל אני ממש מצפה. בנתיים לא שלחתי בגלל שלא הייתי ליד מחשב אבל זה יגיע בקרוב....

BIG CHEVY

New member
בשמחה אם אפשר לעזור לך להרחיב את..

הידע למה לא? אהה לקחת בחשבון אולי יום חמישי אתפנה לצרוב ולשלוח אז עד שיגיע יקח קצת זמן תהיה סבלן זה ישתלם

BIG CHEVY

New member
על עידו אני מעדיף לא לדבר..

כבודו במקומו מונח. את הטראקן שלו אני מכיר טוב מאוד אבל אל תשכח שבינו לסטנדרתי רק הפנסים דומים.. אני אמרתי שאני לא מכיר את הטראקן הסטנדרתית(מה שיש לעידו זה לא טראקן אלא שם ופנסים כולה)אז מורי אולי ספר על האוטו יכולותיו ומגרעותיו

אשמח אם תרצה להפגש ולאפשר לך

לנהוג בטרקאן בשטח כדי שתוכל להתרשם באופן בלתי אמצעי מהטרקאן

לא אין לי סמוראי ולא היה לי בשנים

האחרונות היה לי גלופר קצר שמכרתי אותו חדש אחרי 6 חודשים מודל 2002 וקניתי את הטרקאן מודל 2003 לפני זה היה לי בליזר גדול וישן מאוד אני מאוד מרוצה מהטרקאן הוא נוסע טוב מאוד בנסיעות ארוכות מחוץ לעיר מנוע חזק ,סוחב חזק מאוד גם בעליות קשות בכביש בשטח לאחר שהחלפתי צמיגים והגבהתי אותו הוא נוסע נפלא יש לו כח אדיר ונוחות של רכב פרטי טוב. הוא גם די חסכוני בדלק כ 10/1 דיזל. לדעתי רכב מצוין כמובן שאין לו יכולות לטפס מדרגות כמו הסופה או הסמוראי בגלל פגוש קדמי בולט ומרחק בין הגלגלים אבל הוא עולה ביכולותיו על הטראנו ועל הקינג וגם זול מהם.

שיפורים לסמוראי ולאיסוזו

אז זהו, שלסמוראי שלי אין שיפורים - הכל אורגינלי, או יותר נכון שוחזר והוחלף בגדלים האורגינליים. אפילו הצבע שלו היה אורגינלי, אבל בגלל חלודה וכאלה עשיתי פחחות וצבע כלליים לרכב. אפילו הצמיגים בחתך אורגינלי, הוא סגור והוא עוד אפור (מה שעושה אותו יחסית די נדיר). הדבר היחיד המשופר אצלו - הכיסא הוא כיסא של אספיר, מאלו של המשאיות... לא שזה עוזר למנוע את כאבי הגב אחרי טיול שטח! :) כרגע מכיוון שהוא משמש אותי יותר כרכב להגיע לעבודה וכאלה, ורוב הזמן הוא בכביש אני לא מתכוון לשפר אותו יותר מידי (מה גם שבפרוג'יפ רצו 3200 ש"ח רק על הגבהה!) ולהשקיע יותר מבפנים שלו. מבחינת העבירות שלו היא בסדר גמור מבחינתי, בינתיים... :) אהה כן, יש לו וו גרירה.. לגבי האיסוזו, צמיגי A/T (או חצי-חצי איך שקוראים להם), טמבון קדמי ממתכת, כננת רמזי 9000, מיגון תחתון, וו גרירה... וזהו.

למעלה