שיפורים..

BIG CHEVY

New member
שיפורים..

כל אחד יספר על השיפורים בכלי שלו והשאיפות להגיע עם הכלי מבחינת שיפורים

edyc

New member
הסופה שלי

כמה תמונות של הג'יפ: http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=280 כרגע מורכב קיט מתלים רוביקון אקספרס 4.5" אקסטרים-דיוטי. קפיצים עלים ארוכים ורכים יחסית (210 ליברה/אינצ' מלפנים ו224 מאחור), ברגי השאקלים והעלים מתגרזים. כמובן שהוחלפו צינורות בלמים קדמיים ואחורי, זרוע פיטמן מונמכת, ניתוק מהיר למוט המייצב (שכמעט תמיד מנותק ...) ובולמי זעזועים מתוצרת Doetsch Tech סדרה 8000, האחוריים מורכבים על תושבת חדשה המאפשרת להרכיב בולמים ארוכים יותר ולמקם את הבולמים בצורת V הפוך (עוד קצת יציבות לרכב - התנגדות לגלגול). בעקרון, הקיט מומלץ לבעלי סופה קצרה ופתוחה, הרכב נח, גבוה ומהלך המתלה מצויין. לדעתי, הקיט לא יתאים לרכב כבד יותר (סופה סגורה או ארוכה). והמחיר שערורייתי
. הסרן האחורי אצלי הוא דנה 44 (הגיע בסופות פרטיות בעיקר בשנתונים הראשונים) - עדיפות במרווח גחון ומשקל בלתי מוקפץ יחסית לדנה 60 הקיים ברוב הסופות. מורכבת נעילת דיפרנציאל אחורית אוטומטית - לוקרייט. במילה אחת: מומלץ. השיפור הכי טוב ביחס דולר/עבירות. יש עוד כמה דברים, צמיגי שטח מלא MTR בקוטר 31", בית מצערת בקוטר 60 מ"מ, ועוד. זה מה יש ... מה יהיה? עדיין לא יודע, בינתיים אני מוכר אותה. אדי

לי יש טרקאן עתיקה

עם צמיגים גדולים 50/50 איני זוכר כרגע את המידות הגבהות הרכב ע"י החלפת קפיצים ובולמים ומיגונים לתחתית הרכב של גאטוס

BIG CHEVY

New member
יש לך גם סמוראי לא?

אתה מרוצה מהטראקן? אני לא מכיר ממש תאוטו

miki69

New member
המפלצת,שם חיבה

בתחילה אציין כי הרואה חשבון שלי מקבל תפלצת מהחשבונות שניים אציין כי מנהל הבנק מקבל התקף לב באופן תדיר שלוש אציין כי אני שם עליהםז.... סופה 94 כלוב התהפכות קומפלט 6 נקודות מושבי ריקרו דש בורד פיבר תוצרת הנסדת חלומות גגון מיוחד כנ"ל בודי ליפט בולמי קוני קפיצי פרוקומפ צמיגים 33 ברשיון גאנטים אמריקאן רייסינג בית פיוזים נפרד לכל התוספות החשמליות צמת חשמל משופצרת שנורקלARB גיר חדש כמעט שכחתי נעילות ARB קדימה אחורה בטח עוד המון פיצרים ששכחתי בטווח הקרוב שינוי יחסיי העברה בטרנספר לא בסרנים ל 4:10 כלומר יצירתLOW חזק במיוחד בטווח הבינוני החלפת קפיצי העלים לסלילים ובאותה הזדמנות החלפת הבולמים לבילשטיין7100 מספיק??

BIG CHEVY

New member
וואיי מפלצת רצינית!! תותח אחלה כלי

אצל מי תעושה ספירלות? אתה מודע למחיר אני מקווה.. תאמת זה שווה כל אגורה

BIG CHEVY

New member
וואיי מפלצת רצינית!! תותח אחלה כלי

אצל מי תעושה ספירלות? אתה מודע למחיר אני מקווה.. תאמת זה שווה כל אגורה

miki69

New member
הייתי מת לטרנספר אטלס אבלללללללל

המחיר ,לעזאזל המחיר 2800 דולר ארצות הברית שם!!!!!!!!!!!!! בנוגע לסלילים זה גם כן מחיר שערוריתי אבל הפחד הגדול שלי זה ההתכנות שאם כל הכבוד לכולם תמיד יש עם זה בעיות ואני דיי חושש מזה לא שזה ירתיע אותי שלא תבין לא נכון, חוץ מזה ביג שבי שלח מייל לדעתי אנחנו מכירים

BIG CHEVY

New member
אני גולש מסלולרי..

כשאשב על מחשב אשתדל לשלוח.לא אמרת אצל מי תעושה את הספירלות .. מאיפה נראה לך שאנחנו מכירים?

מני 22

New member
ביג מה קרא לך? אתה לא מכיר את ה....

הטראקאן זה הכלי החדש של עידו כהן מה אתה לא מכיר? כמובן שזה כלל לא דומה למקורי אבל להגיד שאתה לא מכיר זה כבר..... דרך אגב הוא ניצח באירוע הפתיחה של יונדאי אקסטרים במודיעין. עם 3285 נקודות אז בבקשה תן כבוד לכלי. או לכל הפחות לי . סתם סתם סתם . ביג אתה גדול.

לא כל כך נראה לי שיש קשר משפחתי

בין הטרקאן שלי לבין הטרקאן של עידו כהן הם לא נראים כמו משפחה אולי רק השם .

מני 22

New member
הוא אשר אמרתי.....

אבל מפה ועד להגיד שהוא לא מכיר זה רחוק. הרי המלחמה הגדולה של צוות ניר זה עם הכלי הזה. ודרך אגב מורי אם זה הבסיס של עידו אז סימן שיש לך טעם טוב.

BIG CHEVY

New member
2 דברים..

1 צוות ניר מתחרה באדונצר לא באקסטרים כך שאנו לא מתחרים עם עידו 2את כל הכלים שמתחרים/התחרו/ייתחרו אני מכיר..(לא בציניות.. כי בזה אני עובד) אתה לא הבנת אותי נכון מני התכונתי לרכב הסטנדרת אותו אני לא מכיר כל כך .זהו

מני 22

New member
מי אני ש..........

אני לתומי חשבתי שהרכב של עידו זה כן זה רק משופר מאוד מאוד.

BIG CHEVY

New member
אל תדאג אתה תקבל תדיסק ואז..

תשכיל יותר אתה רוצה לשלוח לי כתובת למשלוח באי מייל (אוכל לשלוח רק אחרי יום חמישי אני מקווה)[email protected]

BIG CHEVY

New member
בשמחה אם אפשר לעזור לך להרחיב את..

הידע למה לא? אהה לקחת בחשבון אולי יום חמישי אתפנה לצרוב ולשלוח אז עד שיגיע יקח קצת זמן תהיה סבלן זה ישתלם

מני 22

New member
יש לי סבלנות....

אבל אני ממש מצפה. בנתיים לא שלחתי בגלל שלא הייתי ליד מחשב אבל זה יגיע בקרוב....

למעלה