"שיפורים"

sendadrd

New member
"שיפורים"

אוקי יש לי סנדה די מטורפת עם המון שיפורים אבל מה לעשות שמסיבות של נוחות, עלות וסתם גיוון אני רוצה חידוש. אני מעוניין באופציות הבאות: NRG 2000 עם קיט אגזוז וקרבורטור 19 GILERA ראנר עם " " " " " האם יש קטנועים עדיפים או דומים שיתאימו לשיפורים הנ"ל? אירוקס פשוט לא בא בחשבון.

yuvalfra

New member
לא

ה-NRG והראנר הכי מהירים (גם האירוקס מהיר אבל שללת את האפשרות הזאת) ה-GP1 גם מהמהירים אבל אין לו יבואן, אז אני לא חושב שתרצה לקנות אותו (למרות שעד היום היה לך סנדה גם של דרבי, אז מי יודע? החלטה שלך) הספידפייט 2 של פג'ו הוא ה-"מהיר הכי איטי" אפשר להגיד. כך שנשארת פחות או יותר עם שתי האופציות - NRG וראנר. לפי דעתי אם יש לך תקציב אז לך על NRG. חד וחלק הקטנוע 50 סמ"ק הכי טוב. הכי יקר, אבל גם הכי טוב. הכי מהיר, נוח מאוד בעיקר בהתחשב בעובדה שהוא ספורטיבי, בלמים מעולים (אולי רק בספידפייט 2 יש טובים יותר) אין לי את הכלי...אבל יש לי כלי אחר של אותה חברה (טייפון) וידוע שפיאג'ו דוגלים באמינות, מה גם שיש לי חברים עם NRG והם אומרים שהוא לא עושה להם בעיות. רכבתי עליו כמה וכמה פעמים והוא פשוט מעולה. נותן המון פאן. הראנר לעומתו פחות מהיר ופחות נוח. לא אהבתי אותו בכלל. בעיקר בגלל הנוחות, יכולת ההיגוי הירודה והמדרסים הגרועים. הוא עדיין מהמהירים והטובים, אבל פשוט לא משתווה ל-NRG.

aerox

New member
היי לפי דעתי

קח גי'לה ראנר ולמה ?? כי זה קטנוע שגם בלי קיט היא סוגרת 90 תחשוב שאתה מוסיף קיט של פוליני.אז כמה זה יסגור ??? 110-115 לגבי ארוקס מנסיון אני לא מציע ולמה? כי ארוקס ללא קיט זה עגלה ושאתה מוסיף קיט 80 ההארוקס גג סוגרת 100 לפי דעתי לך על גיל'רה ראנר זאת הדיעה !!

אירוקס... מבלי לפגוע...

המון אי דיוקים... לשואל השאלה המקורית... לא בטוח שהבנתי. אתה מחפש לקנות קטנוע משופר או מחפש קטנוע כבסיס לשיפורים. ותן לי להבין עוד משהן, אם תוכל, אתה רוצה לרדת מאופנוע משופר לקטנוע משופר, בגלל הגיוון ???

sendadrd

New member
שדון

בחיים אני לא יקנה קטנוע משופר כי כל הכיף הוא בעבודה ובמציאת הSETUP המושלם. ובקשר לגיוון: אני לא יודע למה אני עושה דברים מסוימים ואני גם לא רוצה לדעת. פשוט נראה לי כיף/ עוד חוויה לימודית.

אגב אייטם קטן...

הרבה יותר קשה לשפר קטנוע מאופנוע... מבחינת להגיע ל-setup המושלם. בסיס טוב
הקטנועים הבאים : אירוקס, למרות סלידתך הלא מוצדקת. אפריליה SR. בטא. כל אלו חולקים מנוע זהה. ראנר NRG GP1 גם השלושב האלו חולקים מנוע זהה. לכל אלו יש שפע של שיפורים עד לרמת הבורג הקטן. גם ספידפייט2 הוא בסיס מגניב. שיהיה בהצלחה.

דעתי הלא מלומדת.. ../images/Emo3.gif

שמע ידידי.. אם בהשוואת הראנר והספידפייט 2 עסקינן- מבחינת שיפורים הראנר לוקח ולו בגלל העובדה ששלדת הספידפייט מתעוותת בהשכבות (עד לכדי השחזת רגלית) ולדעתי לא תעמוד בגבורה במכלולים משופרים. לעומת זאת, הספידפייט מרגיש יותר זריז, הראנר מרגיש כמו משאית לידו. אך שלדת הראנר תעמוד בגבורה בכל, ועם קצת רצון, יכולת ואימון, גם הראנר יראה צדדים ספורטיביים למשעי. על האירוקס לא רכבתי מספיק כדי לחוות עליו דיעה מהימנה, וכנ"ל על ה NRG. אם אני זוכר נכון- ה GP1 ריגש אותי להפליא, אך זה היה מזמן, ואני לא זוכר ויכול לנקוב ברג'קטים כגון שלדה ומתלים. מקווה שעזרתי. משה.

sendadrd

New member
הסלידה

שלי מהאירוקס היא מוזרה, זה מכיוון שתמיד שמעתי עליו שהוא מהיר וחזק אבל לאחר כמה ניסיונות הבנתי שהוא עגלה עם שילדה פצצה ((כך גם הספייד פייט)

לספידפייט ידידי..

אין שלדה פצצה... הקקנוע קטן, זריז ובעל בסיס גלגלים קטן יחסית (היה לי את הנתון המדוייק איפשהו..) אבל השלדה שלו מתעוותת תחת כל כח G מצוי.. אני אישית בכל השכבה איתו נתקלתי בחוסר ביטחון שבא מהשלדה. האירוקס הוא כלי נפלא לשיפורים כשאני חושב על זה.. אחרי הכל, כמה וכמה עונות של מירוצי קטנועים לא טועים.. אני ממליץ לך להתייעץ עם הכריש, יש לו אירוקס כזה ששימש אותו במירוצי האספלט הראשונים בארץ..

speedfight2

New member
אולי הספידפייט שבדקתה הייתה בעיה...

עם המיתלים? אני יודע שלפני איזה 6 אלף קילומטר הקטנוע שלי הרגיש טוב מאוד בהשכבות אבל עכשיו הקטנוע לא מרגיש משהו בגלל המיתלים שכבר נגמרו לי (18,000 קילומטר)...

למעלה