שיפורים לBMW

Rיקושט

New member
שיפורים לBMW

אני רחוק מאוד מעולם השיפורים (למרות הWRX שלי) ולא מבין דבר או חצי דבר. לאן הייתם שולחים אותי בשביל לשפר BMW 545 ? (שכבר מאובזרת עד הגג, אבל המנוע ומכלוליו סטנדרטים) לפי הspec שלו המנוע מפיק 330 כ"ס. אפשרי לשפר אותו עד לM5 למשל?

רפי לין

New member
מחיר צמיגים

ראשית ראה וכתוב לך את מידת הצמיג ואז באתר המצורף יש מחירון לצמיגים של כמה יצרנים שונים כך שתוכל לקבל מושג התחלתי. בברכה - רפי לין

falou

New member
תשיט את האוטו לגרמניה לסדנא

שמתמחה בשיפורים ל-BMW ותעשה חבילה שלמה של שיפור ביצועים, מתלים, בלמים ובעיקר - הורדת משקל. כל דבר אחר זה בזבוז זמן וכסף.

© DrorZi

New member
ואז זה יצא מחיר של M5...

כבר עדיף מראש לקנות M5 ...
דרור זי.

© DrorZi

New member
הכי פשוט - למכור אותה, לקנות M5 ../images/Emo70.gif

ול WRX שלך יש שיפורים מפה ועד שכבר לא תוכל לשמוע יותר, החל משיפור בסיסי בכ 6000 ש"ח שמחליפים רק את צנרת הפליטה ל 3" לכל האורך, מזרקים משופרים ותכנות חדש למחשב הרכב שיעלה לך ב15% מידית את ההספק והמומנט (והזמינות שלו) הבעיה היחידה תאבד אחריות שעדין יש לך.
דרור זי.

Rיקושט

New member
נצל"ש - WRX

הצמיגים הקדמיים (מקוריים) אוטוטו צריכים החלפה. האחוריים במצב טוב אפילו מאוד. 1. האם אני מוכרח להחליף את כל הארבעה או שניתן להחליף רק את הקדמיים? 2. אם כבר אני מחליף, הייתי רוצה להחליף לצמיגים איכותיים (שלא יגמרו מהר וכמובן אחיזה מקסימלית) - האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של צמיג? המידות הן (215/45/r17) למשל מישהו הציע לי צמיג של yokohama מחוזק...steel belted במידה הזו ב750 ש"ח לצמיג - אין לי מושג אם הצמיג הזה טוב בכלל והאם המחיר הזה סביר. help please. תודה.

epsilon73

New member
בעקרון אאל"ט מומלץ ברכבים כאלה

להחליף רביעיה בגלל מערכת ההנעה המיוחדת שברכב כדי לשמור על התנגדות זהה משני הסרנים. במינימום היתי מחליף רק זוג אבל לצמיג זהה (RE050 לדעתי אצלך) ד"א ברכב כזה, שוב אאל"ט, בנהיגה נכונה, אין שום סיבה להגיע למצב שהקדמים צריכים החלפה והאחוריים במצב כמו חדש, אם הניחוש שלי נכון הכתפיים אצלך גמורות לגמרי מקדימה ולכן אתה רוצה להחליף ודווקא מרכז הצמיג במצב סביר
נראה לי שאתה משאיר את ההגה הרבה יותר סגור ממה שצריך בסיבובים, אין בזה נסיון ללמד אותך לנהוג ברכב או ודאות בדבר אלה השערה מושכלת בלבד |סגדש| אני חושב שמפגש אחד על אחד עם מדריך נהיגה טוב יכול לשפוך אור בנושא.
אפסילון.

Rיקושט

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתה צודק ב100%, הכתפיים לא נראות טוב, המרכז דווקא בסדר. אני מבין שיש הרבה אנשים שרגישים להערות לגבי נהיגה אבל אני לא אחד מהם. "מכל מלמדי השכלתי" באמת חשבתי על לקחת קורס נהיגה מתישהו, זה רק עניין של זמן. תודה.

louis XIII

New member
אצלי ברכב 4 הצמיגים שחוקים בכתפיים

אולי הקדמיים קצת יותר אבל האחוריים לא מפגרים במרוץ השחיקה, מחר האוטו בטיפול שנה עם 12000 ק"מ, את האמת אולי מחר אני אבקש להחליף קדימה אחורה כשחושבים על זה... יש לך אפשרות לצלם אותם ולהעלות קדימה ואחורה
אולי גם אני אעשה את זה.

Rיקושט

New member
אשתדל לזכור לצלמם.

אני עם 17,000 ק"מ. ואני סה"כ חודש אחריך, אתה בכלל נוסע ברכב?

louis XIII

New member
מזל טוב לאוטו,טיפול ראשון עבר

בהצלחה. כולה להחליף שמן, רק מה האוטו הזה אנין טעם, לא פחות ממוטול V300 ב 400 שקל הוא שותה... החלפתי צמיגים קדימה אחורה אם כי מצבם כמעט זהה, בתמונה זה הצמיג שהיה אחורה, איפה שסימנתי חץ בצמיגים האחוריים השפיץ הזה גבוהה במילימטר יותר מהקדמיים ובכל מקרה כמו שאמרתי השחיקה שלהם בגדול נראת כמעט זהה בין הסרנים, בכל זאת מצאתי הבדל קטן אז אמרתי נעביר. מה עם תמונות מהאחוריים שלך

Rיקושט

New member
נצל"ש...

מה הצריכת דלק שלך (מינימום\מקסימום)? מכוון שיש לנו ממש את אותו הרכב (מאותה האמא אפילו) יהיה מעניין לדעת.

louis XIII

New member
למה לא נוסע ../images/Emo35.gif

1000 ק"מ בחודש זה לא לא לנסוע איתו בכלל... מינימום היה בנסיעה לסדום ערד וטחינה יפה של הרכב שם - 1:6 (חלק מהצריכה היא בנסיעה לשם ככה שאני מניח שספציפית ב 100+ ק"מ שעשיתי שם ירדתי אפילו לחצי מיכל של 1:5), מקסימום 1:9 וזה כלל הרבה נסיעה רגועה, מאז קניית הרכב ועד היום (יש לי קובץ עם כל התדלוקים במדויק) זה 1:7.9 וזה גם בערך מה שיוצא בנסיעה משולבת ביום יום שכוללת פקקים באילון ביום יום ונהיגה יותר קרבית בסופי שבוע מפה לשם. אני מניח שאם היה לי ספונסר לדלק כמוך היתי עושה יותר לכיוון ה 1:7 באופן קבוע

Rיקושט

New member
רק לאחרונה התחלתי לשים לב

לדלק. מדדתי כבר 3 פעמים, אני חייב להדגיש שהמדידה שאני עושה מתבססת על 50 ליטר בערך, כלומר קצת אחרי הנורת "אין דלק" שנדלקת. המדידות אצלי הראו: 6.5 : 1 6 : 1 5.4 : 1 נראה רע. אני נוהג בלי פקקים ונותן בגז when ever i can.

louis XIII

New member
נראה לי שבאוטו הזה פקקים רק עושים

לו טוב לצריכת דלק
ד"א בהתחלה כשהנורה היתה נדלקת היתי מכניס 52 ליטר, היום היא כבר נדלקת כשאני בקושי מצליח להכניס 50, במפרט הרכב כתוב 60 ליטר מיכל.

למעלה