שיפורים ל 206XS

בלוז2002

New member
שיפורים ל 206XS../images/Emo133.gif

היי למי יש נסיון בשיפורים ל 206XS ? אגזוז, מה שלא יהיה. אני פחות מתעניין בצורה ויותר בתוכן. (אישית הייתי משנה את היחסים של הגיר אבל זה קצת קשה ....) אשמח לשמוע כתובות מדויקות ועלויות משוערות. ושיעבור טסט. תודה.

עתיד18

New member
כמה דברים

היות ואתה עדיין באחריות, לעשות דברים שישפיעו עליה זה ממש לא כדאי, כי חבל לבזבז 4 שנים אחריות !! אז אם אתה מחפש שיפורי שלדה...מוט פיתול עליון, גם קפיצים מוקשחים ובולמים מוקשחים במנוע אתה יכול לשים פילטר מנוע פתוח (בתוך הקופסא, ולא חיצוני) וזה גם לא ידפוק לך את האחריות מערכת פליטה לא כדאי חבל על האחריות זהו נראה לי...מעבר לזה כל דבר שתגע ישפד לך את האחריות אולי ווסת דלק חדש - יתן לך תגובה טובה יותר של הדוושה, אבל זה מסוכן כי יתכן שזה יהרוס אחריות

בלוז2002

New member
אחריות ....

נכון איך שכחתי דבר כזה. פשוט הנחתי שאגזוז פרי-פלו לא פוגע באחריות (המוגבלת, היא לא ממש מלאה אחרי השנה הראשונה). אתה כנראה צודק. יש למישהוא מידע מדויק יותר ? תודה.

זאב 206 GTI

New member
איזה מנוע 110 או 90???

לא יודע איזה מנוע יש לך חדש או ישן אם הוא ישן אז קיימים מספר שיפורים שיעזרו לך בעיקר שינוי המניפולד בפליטה. מבחינת סדר עדיפויות טפל במרכיבי השילדה, נסה לעבור למתלים של GTI ותקשיח כמה שמתאים לך. זה בעצם הפער האמיתי בין GTI לבין XS התקנת גשר קדמי גוררת ניסור חלק מהפח. אם אתה מעדיף "ביצועים" תחליף אוטו.

עתיד18

New member
לא חייב לדעתי

גשר קידמי יכול להיות מותקן גם "על" תושבת הבולם בעזרת 4 ברגים בכל צד או שב206 זה הכרחי הניסור ?

בלוז2002

New member
מנוע 110 - חדש

תודה. אני מעדיף מכונית קטנה ונעימה, ביצועים רצויים אבל לא עדיפות עליונה. התנהגות זה שם המשחק. לביצועים: אימפרזה טורבו ולשם העיניים לטושות (כלכלית ניתן אבל צריך לשכנע את האישה). חוצמזה יש לי בעיות גב - והקשחת מתלים (כמו גם אוטו ביצועיסט יותר) יכול להיות בעייה.

Ferret

New member
שיפורים ל 206XS

ל206XS של חבר שלי עמית שמנו דוד אחורי של Sebring והנמכנו ב 40 מ"מ (קפיצי OMP). החלקים נרכשו אצל E&A (דוד 1350, קפיצים 460) ואת העבודה אנחנו עשינו.

למעלה