שיפורים לאוטו 2

Innerman

New member
שיפורים לאוטו 2

לפני מספר ימים או משהו כזה, מישהו שאל איפה אפשר למצא מדבקות לאוטו. טוב אז פשוט לא השבתם על השאלה שלו, וקטלתם אותו סתם. הוא לא שאל אם אתם אוהבים מדבקות על האוטו שלכם, אלה שאל איפה אפשר להשיג אותם. אז אני שואל אותו דבר (אני מחפש בעיקר מדבקה של NOS) אני מקווה שתענו לי כמו שצריך.

כRובי

New member
באותו מקום שמוכרים מדבקות

TURBO 4X4... אני חושב שזה היה בבידיה ? או אולי בטירה ? בכל אופן , יש להם דיל : קנה 3 מדבקות מסידרת 4X4 , TURBU , NIKE ו/או NO FEAR וקבל את הNOS חינם !

sronis

New member
אוקיי, הפעם אני אענה כמו שצריך

רק אם תבטיח לא לקרוא למדבקות לאוטו "שיפורים"
סתם... הנה ברצינות: פשוט תרים טלפון לכמה חנויות שיפורים, נניח פיין טיונינג, ספארקו, E&A, פאסט אוטוספורט וכולי - ותשאל! אם אין, חפש ברשת, נניח בגוגל על car stickers או משהו בסגנון, ובדוק אם שווה לך להזמין מחו"ל. איך זה בשבילך? רוני

בלוז2002

New member
לא למדבקות דווקא ../images/Emo151.gif

מה הטלפון או הכתוכת של E&A ? תודה - אפשר לשלוח מסר אישי (אם יש בעיית פרסומת, דרור).

sronis

New member
ברוך הירש 11 ב"ב - 035797386

אבל שמעתי עליהם דברים לא טובים, אז שים לב... רוני

גרמי

New member
בוא נגלה לך סוד....

אם תתקין מערכת NOS באוטו תקבל את המדבקות בחינם
I shit you not וסתם כהערת אגב, הדבר שהכי מעורר גיחוך של רחמים אצלי זה מדבקות על האוטו כשמאחוריהם אין כלום. אשכרה, זה כמו שתשים טישרט מקופל בתוך התחתונים כדי שהבחורות יחשבו שיש לך ז*ן גדול.....

sronis

New member
אתה מתכוון גרב בתחתונים

כי אם אני אשים טישרט מקופל בתחתונים כל הבחורות יברחו כי הן יחשבו שיש לי את המחלה הזאת שמגדילה את הביצים, שכחתי את שמה... רוני

sronis

New member
מה פתאום! ובכלל - מה זה הסמיילי הזה

זה סמיילי שאוכל חרא או מה? רוני

ceyal

New member
מתכון פשוט למדבקות

המצרכים 1. מחשב 2. חיבור לאינטרנט 3. מדפסת 4. מדבקות להדפסה (בכל חנות לציוד משרדי) אופן ההכנה: כנס לאינטרטט וחפש בגוגל תמונה שתרצה שתופיע על מדבקה שמור - הדפס - גזור - והדבק אפשר גם עם נייר לגיהוץ ואז אפשר לגהץ על האוטו
אייל - מחפש גרב

למעלה