שיפוצי קיץ 2010

shavitmass

New member
שיפוצי קיץ 2010

כמו בכל שנה גם השנה עורכת המועצה שיפוצי קיץ במוסדות החינוך בישוב. מחלקת החינוך מרכזת את השיפוצים שיתחילו מייד עם סיום הלימודים. על מנת לראות מה יעשה באיזה מוסד חינוכי ואת התקציב לשפיוץ ניתן להיכנס לאתר מחלקת החינוך: http://www.kadimazoran.org.il פרסום הנתונים הינו בהחלט צעד בכיוון הנכון תודה רבה למנהל האגף - גלעד גולדמן בברכה, שביט מס - חבר מליאת המועצה סיעת אופק

AMITBN890

New member
תקורה מיותרת

אם היה לכם אומץ הייתם מבטלים את מחלקת החינוך ומשקיעים את כל הכסף ישירות בילדים, במורים, במנהלי בתי הספר ובבתי הספר, בהסעות בהקטנת תשלומי ההורים, באביזרים דידקטיים, חוגי מהעשרה ........ התפקיד הזה מיותר לחלוטין. הכל ידוע מראש: מס' הילדים, המורים ,הכיתות וכו'. בשביל זה לא צריך להוציא מליוני שקלים בשנה. אתן לך רעיון ביניים מקורי עד לביטול סופי של התקורה המיותרת הזאת: תאחד את מחלקת החינוך של קדימה עם תל-מונד/פרדסיה/אבן יהודה ותשאיר רק חצי/רבע/שליש מהעובדים בכל רשות. תקבל אותן תוצאות רבע/שליש/חצי עלות ואם תוציא את זה למיקור חוץ תחסוך עוד 25% - 30% מלמעלה. בדומה למה שעשו עכשיו במכרז המיחשוב של עיריות רעננה והרצליה. התושבים רוצים רמת שירותים גבוהה במינימום עלות ולא במכסימום עלות!!!!! נמאס לנו מהמיסים וההיטלים שהישתתם עלינו.

DGSY

New member
AMIT בא ננסה תרגיל מחשבתי

לא כל מה שנראה לך כאסון מתרחש ובא בכל הודעה שעולה בפורום הוא אכן כזה. אני בטוח שם תנסה תוכל למצא גם אתה דברים חיוביים אפילו כאשר נראה לך שמדובר בביזבוז כספים קולוסאלי. לדוגמא - עצם העובדה שמשפצים את בתי הספר!! לא כל דבר בעולם קשור בתאוריית קונספירציה מורכבת עד מאד שכל מעודה "לדפוק" אותנו האזרחים יום טוב עפר

AMITBN890

New member
אהבתי את התגובה

ובכן, יש המון דברים חיוביים ויפים בישובנו אבל, נראה לי שבתקופה האחרונה נחצו קווים אדומים בכל הקשור להכבדת נטל המס מצד המועצה ומצד שני חוסר רצון ולו מינימאלי לצמצם את עלויות התפעול של המועצה ללא קיצוץ ברמת השירותים שנתנת לתושבים. הרבה תושבים וותיקים היום בקדימה יצטרכו לשלם עוד עשרות עד מאות אלפי שקלים בגלל החלטות המועצה. מה דעתך על זה? זה נחמד ? זה יפה ? זה מתוק?

shavitmass

New member
עמית

אני מכיר מספר רב של תושבים שהיו מוכנים להתחלף עם "הבעיות" של בעלי הקרקעות.... איך אומרים " מרבה נכסים ,מרבה דאגה". שביט

למעלה