שיפוצים

nightroll

New member
שיפוצים

אתמול בבוקר הבאתי את הילדה לגן שלה, את הילד השארתי איתי בגלל חשד לאבעבועות רוח. נסעתי איתו לתחנת דלק סמוכה כדי לשטוף את האוטו. בדרכנו חזרה ליישוב נעמדנו בפקק. נטיתי מעט קדימה כדי לנקות לכלוך מהחלון, כשהאוטו רעד וספגתי מכה חזקה בגב התחתון. לקח לי רגע להבין שהאוטובוס שמאחורי נכנס בנו בכח. הסתכלתי על הבן שלי, שהיה מופתע אך אדיש, ואז יצאתי מהאוטו, כל כך זועמת ומופתעת ששכחתי את הכובע שלי באוטו. נהג האוטובוס, בחור ערבי עצבני, ניסה לשכנע אותי להתקדם ולהכנס לישוב, ושם להחליף פרטים, אבל חששתי שיברח ולכן דרשתי שימסור לי את רשיון הנהיגה ותעודת הזהות שלו. הוא צעק עלי שאני אפסיק לצעוק עליו, שאפשר לחשוב מה קרה, ואמרתי לו "אידיוט, לא אכפת לי האוטו!!! יש לי תינוק באוטו!!!" הוא היה עצבני עוד רגע, ואז פתאום הוא הבין מה אני אומרת, העיף מבט אל האוטו, ומסר לי את התעודות. הוא הודה ארבע פעמים שזו אשמתו, שהוא לא בסדר, שהוא לא שם לב... דהההההההההההה בבית החולים לחץ הדם שלי היה 150/90 וזה היה שעתיים אחרי התאונה...

nightroll

New member
ועכשיו לפרס על הבירוקרטיה

בית החולים דורש אישור משטרה תוך שבוע מהביקור בחדר מיון. המשטרה מכינה את האישור תוך שבוע עד 10 ימים. מה עכשיו?

קרמבובת

New member
אולי תחכי וזה יסתדר?

כאילו..יכול להיות שיהיה לך האישור אפילו מחר?? ואם לא.. דיה צרה בשעתה נייטי
מיתערבות שלא תהיה בעיה?

למעלה