שיפוצים

סבא גון

New member
שיפוצים../images/Emo13.gif

למי שמעניין אותו: האתר של השבט עבר שיפוץ ועיצוב מחדש, בעזרתו האדיבה של טונה מן, הקישקש והמוסט וונטד. הכתובת אותה כתובת www.shevet.n3.net או "השבט" או "היפ-הופ" למי שספק האינטרנט שלו תומך כבר ב"קונושין". הטעינה אמורה לקחת דקה ומטה בהתחברות נורמלית. תהנו. בקרוב האתרים של ראסטה קישקשתא ואמורא, ואיתם שירים להורדה. אהבה, ולילה טוב. 0בא ג´ון

double M

New member
אני לא רוצה לבאס אבל.......

האתר נראה כמו האתר של האגודה ההומו-לסבית!! מה זה הורוד הזה???

BoR|S

New member
תקראו לזה איך שאתם רוצים...

ביקורת בונה, קטילה, הבעת כעס, לא משנה איך... בקיצור, מה כל ההתלהבות הזאת מטכנולוגית הפלאש ("אותי פשוט מליץ לאללה כל העידן הדיגיטלי...")? אתם כל כך רוצים לעשות את האתר שלכם יפה וזה מבורך, רק חבל שאני יושב לי פה כבר חצי שעה והאתר עדיין נטען... איה אתם חלוצי ה HTML ומאמיניו האמיתיים? הכל היה כל כך פשוט ב 1995, PLAIN HTML ולא כלום מלבד זה, ומה עכשיו? אתרים ששוקלים יותר מאמא של פגי באנדי (מנישואים פלוס למי שלא יודע) וכל זה רק כדי שנראה את היופי שלהם אחרי שעה של טעינה... אם מישהו לא מכיר אז יש דבר כזה שנקרא טסט ה-8 שניות, אם תוך שמונה שניות האתר לא עולה אז עדיף שכבר לא יעלה... בקיצור אני מחכה בקוצר רוח לגרסת ה HTML של האתר ואם אתם צריכים עזרה עם זה אז אני תמיד מוכן לעזור... נ.ב. פלאש בכמויות קטנות זה נחמד אבל כאשר כל האתר בפלאש אני פשוט לא יכול לראות אותו כי אני מתייאש לחכות עד שהוא יעלה. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

עוNר

New member
בוריס, כמה שאתה צודק!

באמת מתסכל לחכות שלוש שנים בשביל איזה אפקט מעפן (לא ספיציפית באתר של השבט, אלא כללית בכל אתרי הפלאש באינטרנט) פלאש יכולה להיות טכנולוגיה מגניבה, אינטרקטיבית ומשעשעת, עד שמתחילים להגזים בכמויות - אז זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב. ואפרופו נשואים פלוס - לשבות את השחקנים ולהכריח אותם לחזור לעונה נוספת של הסידרה הטובה בהיסטוריה! (לדעתי לפחות...)

TeeAnTee

New member
דווקא אני לא מסכים

אני דווקא אוהב אתרי פלאש והאתר של השבט עלה לי בפחות מ8 שניות (למרות שאני על 56K) הבעיה היחידה זה הרקע הוורוד וחוסר התוכן. פלאש זאת טכנולוגיה יחסית חדשה שפותחה כדי לתת לאתרים מראה חדש ומרענן העידן של הHTML עבר כבר מזמן והרבה מאוד אתרים פשוט משדרגים את עצמם לפלאש. האתר של השבט נראה טוב (חוץ מהרקע כאמור).

ICANNt

New member
נראה לי שכל הקטע הזה של הורוד

והבועות והחיוביות זה חלק מהזרם החדש שהשבט תפש שדומה לבוייאקה, להתרחק מההארדקור והמיליטנטיות ולהודות בפה מלא שמסחור זה טוב ושאפשר ועדיף לשיר ברמה של גן חובה ולמכור כמה שיותר. זה גם מתבטא הרבה במילים של ההורה 2001. אני אישית לא אוהב את הסיגנון הזה אבל, בשמחה, תעשו מה שאתם רוצים.

BoR|S

New member
תגובה...

פלאש זה טכנולוגיה שהוצגה כבר במחצית השניה של 1997 ע"י חברה שאני אפילו לא אנבור בזכרוני כדי לדלות משם את שמה מכיוון שהיא נרמסה תחת רגלי macromedia שקנתה אותה והשתלטה על הטכנולוגיה הזאת. האתר של השבט נראה אחלה כמובן אבל אני נאלצתי להתקין אקספלורר כדי לראות אותו (עבריתתתתתתתתתתתתתתתת) ואני חייב לציין שאהבתי יותר את הרקע השחור. הקיצר טל, אתה אמרת שהעידן של ה HTML עבר כבר מזמן, לדעתי אתה טועה, מה שטוב ב HTML ושבגללו עידנו לא יעבור לעולם זה שהוא כה פשוט ונוח שהרבה אנשים בוחרים דווקא כן להשתמש בו כי ככה האתר יעלה הרבה יותר מהר. ובקשר לאתרים שמשדרגים את עצמם לפלאש, אתה צודק, אבל ברובם יש גם גרסה בלי פלאש... נקודה למחשבה... ועוד דבר אחרון, אהההההה מה זה הרקע הזה? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

mc-yan

New member
אחי פלאש זה בזבוז זמן !

עדיף עיצוב יפה אבל בלי פלאש ...

למעלה