שיפוצים וחידושים

dandaa

New member
שיפוצים וחידושים

אביבה רק עכשיו נתקלתי בהודעה ישנה שלך בשם זה. קודם כל הערה - יש מי שמשפץ את אפו , וזה אמנם לא ישנה גנטית , הילדים שלו יצאו עם האף הקודם . נכון זאת קוסמטיקה. אך לפעמים היא עושה לנפש כל כך הרבה, כך שכל זמן שהאדם זוכר שהוא לא נולד כך וזוכר מה עבר עליו ומאיפה הוא בא ,לפעמים זה עושה עבודה של שנים של טיפול פסיכולוגי טוב...אני לא יודעת אם כך גם לגבי בית? ואחרי הנאומים לשאלה - האם אפשר לשנות את הזכרונות שהבית, הקירות צברו? כמו הפנוט או שיאצו לאדם? כלומר לגרום לכך שהבית שעברנו בו גם חויות לא נעימות עדיין ישדר לנו דברים נעימים? האם רק על ידי טיהור או שיש אמצעים נוספים? תודה.

וואלה, לרגע ראיתי את עצמי

בשבוע שעבר בהרצאה שהרצתי. לא פוסלת קוסמטיקה. ממש לא.לא אכנס לדיון על זה... זה לא כמו שאת מתארת, ואני מעדיפה לעצור כאן. אותו הדבר לגבי בית. אפשר לעשות קוסמטיקה, זה משפר את ההרגשה, לזמן קצר ואח"כ, העור חוזר למה שהיה... אי אפשר לשנות זכרונות, אי אפשר למחוק את העבר,גם לא כדאי אפילו לנסות...זה בילתי אפשרי. מה שהיה היה. טוב שהיה, מקוים תמיד שלמדנו מזה משהו...וזהו. לא למחזר, לא לשחזר, רק לדעת שהיה. אפשר ליצור סביבה כמה שיותר "עכשוית" ע"י הפטרות מחפצים לא מועילים מהעבר,וטיהור. יש המון סוגי טיהור. המון. ככל שעושים אותם יותר, כך משתפרת ההרגשה. רק ש... כמו שכתבתי בהודעה ההיא, בית בן 20 הוא בית בן 20. בית בן 50 הוא בן 50. בית חדש, הוא בית חדש... שאלה, יש הבדל בין שנה שבה יצאת לחופשה ארבע פעמים במהלכה, ובילית נהדר לבין שנה שבה לא יצאת אפילו פעם אחת?

dandaa

New member
האמת

לא הבנתי... לא חושבת שמסתכלים על החיים ביחידות של שנים לא? כלומר את החויות זוכרים (לא את השנם) אמממ... אז מה הקשר? עכשיו תעני על זה בבקשה אחרת אני אחשוב כל הלילה...

dandaa

New member
את השאלה, משל,דוגמא של

שנה עם חופשות לעומת כזאת ללא. איך זה מתקשר לבית?.

קודם עני על השאלה...

אני מבטיחה לך שתוך כדי תשובה תביני את הקשר... את רוצה קודם לדעת ואח"כ לעשות... כבר ראית שזה לא עובד ככה...

didi10

New member
לדעתי אפשר לשנות אוירה, אבל אי אפשר

להעלים אותם גם אם נעשה כל יום טיהור, נחליף רהיטים האוירה תשתנה אך אחרי תקופה "חשים" את הבית בלי קשר לרהיטים. כמו שמכירים בחור חדש, בודקים את העינים, האף, הידים, ישבן ועוד כמה מקומות... אחרי תקופה בודקים את האופי אחרי שמתחתנים מתעוררים עם האישיות וכבר לא רואים את החיצוניות- גם אם יעברו "שיפוצים". כשמסתכלים רואים את "האישיות" ולא את החיצוניות, לא כך?

niya

New member
לא מסכימה איתך

דנה. את לא זוכרת לטובה שנים שהיו לך טובות יותר? בוודאי שאת זוכרת את האירועים עצמם, אבל גם שנים, לדעתי, זכורות לטוב או לרע. ככה זה אצלי לפחות.

למעלה