שיפוץ וספה 74

carmie

New member
שיפוץ וספה 74 ../images/Emo101.gif

יש לי וספה 50 סמ"ק שנת 74 שעמדה בחצר יותר מ-10 שנים, ועכשיו החלטתי לשפץ אותה גם חיצונית וגם פנימית. יש המלצות על מוסך בת"א שמתמחה בשיפוץ וספות?

carmie

New member
יש רשיונות..

לבד גדול עלי (מקסימום אני יודע להחליף פלאג...) אין המלצות?

eyaleshet

New member
כלי מאוד פשוט לתיקון...

לדעתי ניקוי פלאג ניקוי פילטר אוויר החלפה לדלק רענן וקצת ספריי קרבורטור הוא מתעורר לחיים... אבל גם במצבו האופטימלי הוא עגלה מתה.. (היה לי פעם..)

אספנות

New member
זו הטעות שלך אתה יכול ליותר לעבודה

יש אנשים שמשלמים על לימודים לשנה כ 15000 שקל הוספה שלך אולי שווה כרגע 500 שקל אחלה בי"ס בטוח שיש לך גם חברים שיודעים קצת מעבר לפירוק פלג אתה יכול ליותר ואתה תיראה אני יתמוך בך דרך הפורום שלי כמה שאפשר ואני בטוח שעוד כותבים יעזרו לך לכול שאלה שתישאל רק תישאל ברגע שאתה ניתקע!! כדי לא להרוס את הכלי ניתן להחזירו לעבודה דיי בקלות כל מה שאתה צריך סט כלים לא יקר מצלמה ומקלדת ספר נימצא כבר באינטרנט

אספנות

New member
גם אני התחלתי כך וזה היה לדעתי

הכי טוב היום אני עושה אוברול בדרך עם לדרמן (-:

Bearing

New member
הדו"ג הראשון שלמדתי לתקן

הי ווספה 200, והיא נסעה חיפה - ת"א כמו שועלה, באמת אחלה ביה"ס, אבל עדיף להעזר בחברים מביני עניין. בכל מקרה השיפוץ במוסך יעלה יותר מהסכום בו אפשר לקנות אחת תקינה. אלה אם כן זה בשביל אספנות.

Torquefreak

New member
תתחיל

בלהחליף פלאג.
משם, תמשיך לאט לאט אל שאר המכלולים לבד. בדרך תתקל בכל מני בעיות וקשיים. תצטרך לשאול פה בפורום, בפורומים אחרים שקיימים בעברית ולחפש הרבה באינטרנט. אתה תצבור בדרך זו המון ידע על אינטרנט, פורומים, אנשים וכמובן מכונאות. תצטרך גם לרכוש כלי עבודה. אל תוציא יותר מידי כסף. תקנה כלים איכותיים - כל פעם רק מה שאתה צריך לביצוע עבודה מסויימת. הכלים ישמשו אותך בעתיד לניצול הידע שתצבור. יהיו אולי כלים יקרים מאוד שהשימוש בהם יהיה נדיר. תוכל לחפש ולהשאיל כלי כזה מאנשים שכבר נמצאים יותר עמוק ממך בתחום. בקיצור, רק טוב יצא לך מפרוייקט כזה. אני מצטרף להמלצתו של אספנות בחום.
עוד דבר, מנסיון, הערך המוסף הגדול ביותר של העיסוק בגרוטאות הוא האנשים הטובים שאתה פוגש בדרך לסיום הפרויקט ולרוב נשאר איתם בקשר.

galbo

New member
לא כדאי לשלם על תיקון

הכיף זה לעשות לבד , אני אומנם בן 16 , אבל את הטרקר שלי אין דבר שלא פירקתי, ניקיתי קרבורטור , ועוד הרבה דברים , והשיא היה אוברול למנוע לפני חודש, הסיפוק הוא אדיר , ולמדתי משהו , זה לא מונע ממני לעשות אוברול למכונית שתיהיה לי לכשאצתרך , הקטנוע נוסע עכשיו כמו גדול , ואיזה סיפוק לעשות לבד , עזוב ת200- 300 שקל שחסכת, למדתי משהו חדש , תתחיל להוריד ספרים של אופנועים ומכוניות, ולמד כיצד נראה המנוע וכיצד בנוי , מבטיח שזה יעזור לך , אין כמו לטפל לבד בדברים הגדולים בקטנוע כמו מנוע.

carmie

New member
תודה לכולם על התמיכה ../images/Emo106.gif

נתחיל בלהביא אותה לת"א מנהריה (שם היא מונחת בלי תזוזה 10 שנים על העץ אצל ההורים שלי...)

למעלה