שיפוץ המערכת

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
שיפוץ המערכת

כפי שראיתם בתמונות שלי, העורות שלי בני 18 כבר :) האם לדעתכם החלפת כל העורות בסט יכול להביא שינוי דרסטי? כי אני רוצה בעתיד לקנות מערכת של פרל או משהו, עכשיו יש לי של מלקישוע תופים בע"מ או משהו כזה לא יודע !! בנתיים החלפתי את הבאס מה דעתכם?

tkz

New member
UP

7 UP

danezeq

Member
כן!!! בטח שכן!

עורות יכולים לשנות את הצליל של התופים מפה ועד להונולולו! תשחק עם זה! אם יש לך עורות שמן שקופים תקנה עורות לבנים ולהפיך תשנה סוג, ותשמע מערכת אחרת לגמרי! (חוץ מהבאס)

danezeq

Member
מלכישוע שולטים

אין חברה יותר טובה ממלכישוע - DW וTAMA נמצאות בכיס הקטן של מלכישוע מלכישוע זאת ליגה אחרת!

tkz

New member
ללא ספק אני מצביע מלקישוע - אבל

לא, קניתי עור של REMO שמן שקוף נראה פצצה לבאס עכשיו הבאס רוקע לשחקים !@!! :) מה אתה אומר אז? כרגע יש לי עורות פלסטיק מכוסאחים איך שראית בתמונות אני יקנה עורות REMO שמן להכל... מה דעתכם !?

tkz

New member
אגב, זה משנה ש...

משנה שהבאס מאחורה אין לו סוגר (עור) כזה? ומשנה אם לפלור טאם גם אין סוגר (עור) מלמעטה? ואם כן, אז איפה אני קונה את הסוגרים שלו יעני הברגים האלה כי מלקישוע הדוד שלי עבד עלי והביא לי בלי סוגרים

danezeq

Member
סוגר = עור אחורי?

אם לזה אתה מתכוון - בטח שזה משנה!!!!!!! פלור טאם בלי עור אחורי? זה נשמע כמו דרבוקה!! תקנה מהר עורות אחוריים!

tkz

New member
אני מתכוון ל

בבאס - הזה שסוגר שבד"כ יש פרסומת לחברה כמו "PEARL" או כאלה דברים בפלור טאם - אני מתכוון על עור למעטה אבל - הבעיה שאם אני יקנה עור ללמעטה בפלור אין לי את הברגים שלו מבין ? האלה שלמעטה שסוגרים על העור כמה עולים כאלה דברים? והאם אפשר להשתמש בעור שיש לי כרגע לעור תחתי?

danezeq

Member
אוקיי

אז כן אתה יכול להשתמש בעור שיש לך עכשיו כעור תחתי - ברגים אפשר לקנות - גם זה לא בעיה - תבוא עם הפלור טאם לאיזו חנות ותבקש שיסדרו לך הכל ברגים לא צריכים לעלות הרבה אגב על הבאס - זאת לא פרסומת -זה לוגו!
תאר לעצמך והיה כתוב שם "PEARL" בחסות "ידיעות אחרונות - העיתון של המדינה" -זאת הייתה פרסומת! חחח פרסומת על תופים
(האמת היא שבהופעה - העור הקדמי מתפקד כפרסומת...)

tkz

New member
נראה לי שהבן יונה עבד עלי

שהלכתי לקנות בכלי זמר סוגרים הוא הביא לי סוגרים כאלה שחורים מוזרים אני לא מבין עדין מה אני אמור לעשות איתם הם מפלסטיק! מכירים דבר כזה?

tkz

New member
באמת זה באעסה

מאיפה עכשיו אני משיג סוגרים כאלה?

למעלה