שיפוץ החדר שלי..=)

the maya bee

New member
שיפוץ החדר שלי..=)

היי כולן, אני חדשה כאן- הרגע גיליתי את הפורום הזה ואני מאושרת על כך!! אני מתה לשנות את החדר שלי- וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים, כי לא מצאתי שום אחד אחר.. אז ככה, אני מאוד רוצה שינוי בחדר שלי ואני מחפשת כבר המון זמן כל מיני חפצים כמו מעמד למיטה, ארונית , כל מיני דברים מגניבים נוספים, משהו מיוחד לקירות וכ'ו. אני אשמח אם מישהו כאן יידע על מקומות שאכן אני אוכל להשיג שם דברים בשבילי=)

תפרטי קצת מה הדרישות ומה התקציב

לקירות יש את אולם התצוגה של טמבור בדיזיין סנטר בר"ג עם כל הרעיונות שלהם לצביעת קירות. בסך הכל, דוגמאות של עננים או "איקסים" זה עניין של טכניקה. בורדר נדבק אפשר לקנות אפילו בשילב, זה נותן טאץ' יפה לקירות. בהום סנטר יש מדבקות לקירות; כך גם ב-4make (ואם תגגלי "מדבקות לקירות תקבלי עוד המון הצעות). ארונית אפשר להזמין מנגרייה מעץ לא צבוע ולצבוע בעצמך או לצאת לשיטוט בשוק הפשפשים ובחנויות עיצוב למיניהן (נסי את הבלוג של קרן שביט לרעיונות וכתובות של חנויות שונות). אם לא בא לך לצבוע בעצמך, הייתי מבקשת צבע בתנור כדי לשפר את עמידות הצבע אבל זה מייקר את המחיר. באתר מסגרת יש כל מיני תמונות נחמדות. בקיצור, יש המון אופציות, הכל רק תלוי בתקציב ובסגנון. בהצלחה

the maya bee

New member
וואוווו ממש תודהה

התרשמתי מהכל , ואני כבר השבע אצא לחפש.. הסגנון שלי זורם, מה שנראה לי פשוט יפה ומתאים והתקציב יבוא כשאצטרך אותו( אני מקווה).. ככה שאני מקווה למצוא משהו יפה ואיכותי. אני מחפשת עכשיו מעמד למיטה, ז"א שיש לי מזרון רק אין לי את המעמד עצמו למיטה, ובאמת שעייפתי מלחפש- כי כנראה אני גרועה בחיפושים רבים=\.. ותודה רבההה

יש מעמדים מאוד פשוטים באיקאה

ובכל חנויות המזרנים. הם לא יפים במיוחד אבל זולים למדי (תלוי כמובן בגודל המזרון). נסי את החנות הזו (היא ממוקמת בנתניה ומאוד כדאי להגיע ולא להזמין דרך האינטרנט, זה מאפשר להם להציע לך כל מיני דברים ואפשר טיפה להתמקח על המחיר). אני קניתי בה מזרון במחיר מאוד משתלם אחרי שעשיתי אינספור פרצופים אומללים למוכרת.

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif כל מה שנעלולית אמרה עווד-

אני קניתי השבוע המון מדבקות לקירות באיביי במחירים מעולים. יש בכוונתי לקשר את חדר העבודה, את הסלון ואת חדר השינה (קניתי מדברות של עיגולים צבעוניים משגעים ואני מתכוונת להדביק אותם כך שיראו כמו ראש המיטה
) בנוסף, אם את מאיזור המרכז, ממליצה לך לקפוץ לנחלת בניימין- יצא לי להסתובב שם השבוע ולראות כמה וכמה חבויות לפיצ'יפקעס ורהיטים קטנים לבית שב 50-70 אחוזי הנחה!

Fun Fair

New member
בשבילך, עד חצי המלכות ../images/Emo13.gif

זה הקישור למדבקיות שהזמנתי וגם אלה, לחדר העבודה. לשני המוכרים יש מבחר מעולה ומחירים מצויינים. בגדול, מונחי החיפוש הם DECOR /ART /WALL PAPER /STICKER

Bacio

New member
ויש גם (מדבקות) ישראליות

אני מכירה את 4make: נמצאים ביפו, אבל גם עושים משלוחים.

Ggirl1

New member
ראיתי שהם יחסית יקרים

אם עושים חיפוש בגוגל יש עוד כמה חברות שניראות קצת יותר זולות אפילו שאם משווים את זה למחירים של ebay הכל נראה יקר.. למישהו יש ניסיון עם המדבקות האלה? זה נראה מבריק על הקיר? ז"א, זה נראה כמו מדבקה או כמו חלק מהקיר? יש דוגמאות שנראות ממש שוות...

אני הבנתי שהם מעצבים בעצמם

וכל ייצור המדבקות הוא מקומי, ז"א שהם לא מייבאים את המדבקות, ולכן התמחור. לפחות, זה מה שהופיע בקומוניקט שלהם שקיבלתי.

Ggirl1

New member
יכול להיות שזה נכון...

בכל מקרה יש להם דוגמאות מאוד יפות.. ממש התלהבתי ממדבקות הקיר האלה :) זה ממש שווה

תנקס, הולכת לבהות בהן

אני עוברת דירה, כבר ציינתי? אה, ואם את מכירה ספק שיש שלא יקרע אותי במחיר, תגידי משהו.

the maya bee

New member
סורי על הבורות , אבל..

איביי, יש חנות מציאותית בארץ? ז"א הבנתי שזה הכל וירטואלי, אך אני רוצה לראות בעין וכ'ו.. יש מקום כזה?!

Fun Fair

New member
לא ממש ../images/Emo13.gif

כל הרעיון הוא שזה מעין קניון וירטואלי

למעלה