שיפוץ הבית

Zivi36

New member
שיפוץ הבית

שלום רב, בימים אלו אני נמצאת בתהליך שיפוץ הבית והחלפת חדרי שינה ויש לי כמה שאלות. חדר השינה המיועד לי הוא בכיוון צפון-מזרח ואני מעוניינת לשים את המיטה בכיוון מזרח (מעל הראש יש חלון והמיטה לא מול הדלת) כל החדר כולו בנוי צפון-מזרח-דרום האם זה בסדר? כמו כן הייתי רוצה לחזק את אנרגיות הזוגיות גם בחדר וגם בבית ואשמח לעצות פרקטיות. אני חייבת לציין שאף פעם לא נהגתי על פי שיטת הפאנג שוואי. תודה זיוי

sidi

New member
אם אפשר

תעלי שרטוט של הבית עם התייחסות לכיוונים. כי קצת קשה להבין "בנוי צפון-מזרח-דרום" בתור התחלה תנסי לקרוא קצת במאמרים ובקישורים שבטאג ליינס ולעיין בפורום. זה יעזור לך גם לחדד יותר את השאלות.

niya

New member
תוסיפי תאריכי לידה ומה את רוצה

שיקרה בחיים שלך

היי זיוי ../images/Emo20.gif

כמו שאמר sidi... אגב, מה זה עצות פרקטיות? פרקטי זה עניין סמנטי...בעיני משהו יכול להיות משהו פרקטי ובעיני אחר לא... חשבת על זה?

Zivi36

New member
תודה על התשובות.....

כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת. אני דיי "ירוקה" בנושא ולכן אפילו סיגנון השאלות שלי מצחיק אתכם
. אני אנסה לחשוב על מה אני רוצה לשים דגש ומה יותר ספציפית אני רוצה לשאול. לגבי "פרקטי" אני מתכוונת לשינויים שאני יכולה לעשות אותם בקלות כגון לשנות רהיטים בחדר בפרט ובבית בכלל.... אבל אני אלך לי עם שיעורי בית ואחזור עם תשובות של מה אני רוצה ואיך אני רוצה לשאול את זה. תודה למגיבים

למעלה