שיפוץ בולם RS INDY 80MM ישן

tsion4

New member
שיפוץ בולם RS INDY 80MM ישן

מדובר בבולם ישן, שנת 98. בתקופה האחרונה הוא סובל מחופשים, כנראה שהבושינגים שלו הלכו לעולמם. לאור העובדה שאני רוכב רק בעיר דחיתי את הטיפול בו. אני מתלבט בין : למסור אותו לשיפוץ, לשפץ בעצמי באמצעות הוראות יצרן (אם למישהו יש קישור לתת לי), או לחכות למותו הסופי ולשדרג. בעיקרון אני מעדיף לשפץ אותו בעצמי שכן מדובר במנגנון שאמור להיות פשוט ולא מסובך כמו הבולמים החדשים של היום. אודה לכם על המלצותיכם............

nintense

New member
חופשים במזלג נובעים בד"כ...

מבושינגס שחוקים, אף פעם לא החלפתי באינדי, אך אני מאמין שהשיטה דומה לזו המזלגות היותר מודרנים שלהם, כלומר, אתה צריך כלים הרבה יותר יקרים ממש שיעלה לך מזלג חדש. אם אתה רוכב רק בעיר, שים מזלג קשיח מכרומולי, לא צריך טיפולים, יותר קל והרבה יותר יעיל.

oferbic

New member
יש אפשרות רביעית

ברשותי אינדי למכירה/מסירה במצב מצויין. היה על ה atx 970 שעברו שידרוג למשהו יותר אגרסיבי. אתה תחליט כמה לשלם (אם בכלל...)- המחיר סימלי כי אין בעצם מה לעשות איתו ה atx כבר לא אצלי... הסטירר לא ארוך במיוחד משום שהיה על אופניים במידה S. אם לא מעוניין, אז מצאתי ברשת הוראות מלאות לשיפוץ (יש כנראה באתר של RS או שסתם תקיש בגוגל Service manual או שאשלח לך אם לא תסתדר) אולם יש עם זה שתי בעיות: א. אתה תזדקק לכלי עבודה נדירים ומיוחדים ב. קשה לי להאמין שתמצא בושינגים מתאימים. עופר

למעלה