שיפוט (5)

Puadov

New member
How , again...

ושוב לשאלה...איך עושים זאת?! איך מקטינים את השיפוט, איך מסתכלים מהצד, איך יוצרים מציאות כזו שאני רוצה? ספר לי קצת מחוויותיך האישיות אולי זה יכול לעזור, מקרים שקרו לך ומה עשית

deep ocean

New member
אין לי כוח לכתוב על זה...

אז אם מישהו אחר רוצה לשתף בנושא, אז הוא מוזמן

Puadov

New member
ועוד שאלות ../images/Emo13.gif

כל הדברים האלה שאתה מדבר עליהם נשמעים כמו רעיונות מאוד יפים ושאני מודעת להם, אבל.... איפה היישום, ת´כלס, איך מקבלים את עצמך?! תן לי משהו שאני יוכל לעשות איתו משהו מבחינה פרקטית, כל הדוגמאות שהבאת מדברים רק על מצב שבו אני נמצאת במודעות לדבר (שזה קודם כל, אני מסכימה) אבל איך אני מיישמת את כל המודעות הזו, לזה יש לך תשובה? אתה חושב שאתה יכול להיות במצב חסר שיפוט לחלוטין מול אדם שיש לך מטען מאוד קשה כלפיו/שיפוט (שהיית תולה אותו אם היית יכול
), כמו אבא, בוס, אח, נהג בכביש, חבר שעשה מעשה שלא יסולח וכו´? תודה על התשובה בכל מקרה

deep ocean

New member
אגב, אתם מוזמנים גם לענות על זה ../images/Emo13.gif

אתם=שאר המשתתפים

DJNYC

New member
ועוד בנוגע לאחריות.

(ואגב, שלום לכולם, אני דניאל - נעים מאוד)
Responsibility: Responsibility starts with saying you are cause in the matter. Responsibility is not burden, fault, praise, blame, credit, shame or guilt. In Responsibility, there is not evaluation of good or bad, right or wrong. There is simply what´s so, and your stand. Being responsible starts with the willingness to deal with a situation from the point of view that you are the generator of what you do, what you have and what you are. That is not the truth. it is a place to stand. No one can make you responsible, nor can you impose responsibility on another. It is a grace you give yourself -- an empowering context that leaves you with a say in the matter of life.​

deep ocean

New member
מסכימה עם מה שרשמת, וברוך הבא!

אגב, האם קראת את הספר ארבע ההסכמות? יש אותו גם באנגלית...

DJNYC

New member
יש לי אותו באנגלית.

קניתי אותו בעקבות המלצה של מישהו באינטרנט. אני עכשיו בדיוק קורא אותו (בטח אסיים מחר). הדברים שאני קורא אינם חדשים לי, אבל הם מוסיפים מימד חדש לדברים שהם חלק מחיי.

deep ocean

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

יש אגב את ההמשך לארבע ההסכמות. זה נקרא הספר המלווה. וכן יש את הספר שנקרא דרך האהבה, שעוסק ספציפית בנושא זה.

Puadov

New member
more

אנני יודעת אם התכוות אלי, אבל כן קראתי את ארבע ההסכמות, ספר נפלא, אני מיישמת הרבה ממנו, אך הוא אינו עונה על יצירת מציאות שזה חלק לא פחות חשוב. הוא בהחלט נותן פתרונות , אבל אנני מרגישה שזה מספיק עבורי בכדי ליצור לי את המציאות אותה אני רוצה, אני מדברת על דברים מאוד ספציפיים.

deep ocean

New member
לא התכוונתי אליך

תסתכלי מבחינה גרפית על השרשור. ההודעה שלי היא מתחת לשם DJNYC, אבל אחלה שענית. תמיד כיף לשמוע חוויות של עוד אנשים

למעלה