שיפוט (1)

שיפוט (1)

אני פותחת פינה חדשה בפורום בשם שיפוט
שיפוט
חה חה חה...מתי בפעם האחרונה שפטתם את עצמכם ועל מה? ואיך אתם מתמודדים עם שיפוט?

חו חו חו חו ../images/Emo6.gif

אני במצב רוח משעשע.... הפעם האחרונה ששפטתי את עצמי? לא זוכרת. אבל מתשיהו בשבוע האחרון. איך אני מתמודדת עם שיפוט? בדרך כלל לא מאמינה לשופט, או שאני מכירה בשיפוט ומרפה, או שאני משתמשת בטכניקה שהמצאתי להתמודדות עם שיפוט.

מבחינתי שיפוט הוא לא טוב או רע.

(טוב או רע זה גם שיפוט
) אני אישית מעדיפה לקבל את עצמי יותר, ולא לשפוט את עצמי או אחרים. אבל זה לא "רע" לשפוט, וזה גם לא "טוב" לשפוט. לדעתי זה פשוט לוקח אנרגיות שהייתי מעדיפה שינותבו לכיוונים אחרים.

אורלי_ל

New member
אתמול

על שאני עצלנית ולא עושה את מה שאני צריכה.
גם היום בטח, אבי אני לא זוכרת על מה חחחח...

אמרתי לעצמי הרבה בלה בלה בלה..

שבוע שעבר. זוהי הדרך שלי כשאני שמה לב שאני מבקרת/שופטת את עצמי ממשיכה את המשפטים בבלה בלה

למה???

New member
היום!

אני לא מפסיקה להגיד לעצמי כמה שאני לא עושה כלום ומבזבזת את הזמן ועצלנית וסתם... ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה... אני מנסה פשוט להשלים עם העובדה שזה לא נכון ושהגיע הזמן להפנים את זה! (שזה פשוט לא נכון)

אהה, זה מספרים של פינה

יש פינות קבועות בפורום, וכל פעם כשנפתח שרשור חדש בפינה, יש מספר חדש. 1,2,3,4 וכו'.....

זה מוזר

זה עושה את ההודעה כאילו משהו מכני כזה .. לא יודע למה, עד היום אלה ההודעות שהכי וויתרתי על להתעמק בהן.

באמת? תודה על הפידבק!

לא חשבתי שזה יכול להיתפש כמכני.... לי זה כיף, כי ככה אפשר לקרוא מה היה בשרשורים הקודמים אם רוצים....ואני אוהבת את המספרים שעולים... מעניין מה עוד אנשים מרגישים / חושבים. אשמח לשמוע פידבקים נוספים

כן למשל..

עשו את אותו דבר בפורום דרך הלוחמים. כל הזמן היו מלא מספרים שמסמלים כל מיני דברים שלא הבנתי וסביר להניח שאם אני לא הבנתי רוב האוכלוסיה לא הבינה
ולא הבנתי את האימונים האלה וזה נתפש כאילו זה איזה קבוצה סגורה כזה או משהו עם קודים פנימיים..

מפתיע!

לא חשבתי שזה יכול לשדר כאלו דברים. אוהבת את המספרים גם בדרך הלוחמים. מצחיק
אני אוריד את המספרים מעכשיו. נראה איך זה יהיה. המון תודה

jedi

New member
המספרים לא משנים לי

אבל אני אוהב שיש בתחילת שרשור קישור לשרשור הקודם באותו נושא - זה מקל על ההתמצאות ועל הבנת השרשור החדש.

../images/Emo24.gifלא לשפוט,,,,לקבל את עצמנו,,,

כמו שאנחנו, מבלי להעביר בקורת על עצמנו. ולקבל את כל האנשים כמו שהם, מבלי שנרצה לשנותם . אז אין שיפוט=וזה פשוט.

למעלה