שיפוט כפול?!

jedi

New member
שיפוט כפול?!

לאחרונה שמתי לב שאני שופט את השופט. ("מה זה כל השיפוט הזה? מה זה צריך להיות? אולי תהיה בשקט? אתה לא יודע ששיפוט הוא אסור לפי ספר החוקים המעודכן?"). אני לא חושב שלזה הייתה הכוונה בארבע ההסכמות. (אופס! הנחתי הנחה.) אהההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם פורק עליכם קצת תיסכול.

deep ocean

New member
משעשע ../images/Emo13.gif

זה בדרך כלל קורה כאשר מתחילים להיות מודעים יותר ויותר לשיפוט. זה יעבור...אמרה מיכל בטון פולני

deep ocean

New member
עצה

בפעם הבאה שאתה מודע לזה שאתה שופט את עצמך או אדם כלשהו (שזה גם בעצם לשפוט את עצמך...אבל זה נושא להודעה אחרת), פשוט תקבל את זה שאתה שופט כרגע בתור צעד ראשוני. לאחר מכן, תשאל את השופט מה צריך לקרות בשביל שהוא יהיה מרוצה. תענה לעצמך בקול, ומנסיון שלי הוא אומר דברים כל כך מצחיקים, שהשיפוט שלך יתעופף!

"השופט"

לכנות בשם (כפי שאכן עשית) את החלק בתוכנו ששופט (כמעט) כל דבר (כמעט) כל הזמן, זוהי דרך מצויינת להשיג מספר דברים: 1. להוסיף את אותו חלק למכלול השיפוטים של עצמו; 2. לזהות את אותו חלק. "1" היא תופעת לוואי משעשעת... "2" היא הנקודה המכרעת (רציתי לכתוב "מכריעה", אבל אז לזה יש גם משמעות נוספת: "מחרבנת". והתכוונתי להגיד שהנקודה הזאת היא חשובה ולא שהיא הולכת לשירותים).

למעלה