שיפוד-כלב

בלאונט

New member
שיפוד-כלב

ההודעות לגמרי על הצער בעלי חיים (כלבים זה עם...) גרם לי לחשוב: כלב יותר יקר כשהוא חי או מת? נאמר כמה עולה לברדור בוגר? 500 שח? וכמ יעלו כל חלקי גופו כארוחה? רבה יותר? כל כתף בלבד תתחלק לשלוש סטייקים שיהיו שווים לפחות חמישים שקל כל אחד? ירכים? חזה כלב? לבבות? כלומר שהכנת אוכל תילאנדי על בסיס בעלי חיים יכול להיות דבר מאד מאד רווחי!

המוח מבריק, הרעיונות מטורפים.

לא מצחיק, לא בתור בדיחה ולא בתור אמת. מצטערת, כשזה נוגע לכלבים אז לא.

e-shfiyut

New member
אוווו.....נגעת לליבי...

את צמחונית??? נראה לי שכן, אבל אם לא אז רק תדעי שפרה/חזיר/כבש או כל דבר אחר גם חיו פעם.... מה ההבדל בין פרה לכלב???? לירן

למה הציניות המגעילה הזו?

לא, אני לא צמחונית. ואת ממש לא הבנת את הכוונה בהודעה הזו. כלבים יותר קרובים לליבי מחזיר או פרה. יש להם תכונות יותר אנושיות, ולא סתם הם נחשבים כחיות מחמד. ראית מישהו מגדל פעם פרה בבית? אני לא. וברור שהרבה יותר מפריע לי לעשות סטייק מכלב מאשר מפרה, כי יש לי כלב בבית. הדברים שקרובים אלינו מפריעים לנו יותר באופן טבעי. ואם את טוענת שלא, אז את המתחסדת פה ולא אני. וחבל שאת שופטת אנשים ממשפט אחד, ויותר חבל שהציניות שלך לא מאפשרת לך לראות קצת יותר. ולא, אני לא שופטת אותך. תנסי בלי.

e-shfiyut

New member
את יודעת מה.....

את צודקת.... קבלי את התנצלותי.... אני רק רציתי להדגיש משהו... לא יצא לי מוצלח... אולי עשיתי לחיות יותר מידי הקבלה לשיוויון ערך כל אדם או משהו כזה... בכל מקרה, לא התכווונתי להעליב/לפגוע/לגרום למישהו להתגונן... סליחה לירן

area 51

New member
בואנה אתה מטורף!!!

בן אדם הגעתי למסקנה שאתה פשוט בלתי שפוי!!! יש לך רעיונות מטורפים לגמרי ומצחיקים בטירוף! :) רק תענה לי על זה אתה היית מוכן לאכול לברדור מסכן שפעם היה כלב נחייה?

אני חושבת שבגלל המוסר לא...

אם נגיד הייתי אוכלת כלבים בזמני הפנוי, לא הייתי מסוגלת לאכול כלב, יענו, בגלל הקטע שהוא היה של עיוור והדריך אותו וזה... אפילו שזה מצטדק כזה, ככה זה מרגיש בפנים.

e-shfiyut

New member
כלב נחייה עולה יותר...

אני חושבת שבלאונט ידידנו ניסה רק ליצור רעיון ולא להתחיל לשחוט כלבים...

בלה בלה

New member
יש בתאוריה שלך כמה בעיות..

הראשונה כמובן, מי יסכים לאכול כלב חוץ מתילאנדים? זה ממש אכזרי.. דבר שני, כלב לברדור עם תעודות עולה 500-800 דולר (לא שקל..) ואני לא סתם אומרת את זה, יש לי כלבת לברדור שהיו לה כבר כמה פעמים גורים (למה באמת בחרת בלברדור? הם כאלו מתוקים..) תנו לחיות (וגם לבני אדם) לחיות :)

e-shfiyut

New member
כדי לשחוט כלב לא צריך את התעודות שלו

הרעיון מקורי אבל אפילו אני.... חובבת בשר לא קטנה... חושבת שזה קצת מגעיל... לירן

יש לי משהו נגדך

או נגד מישהו שם במשק הבית שלך. יש לך כלבת לברדור ומכרת את הגורים שלה בכ``כ הרבה כסף? לא נראה לך שזה קצת הגזמה למכור אותם בכ``כ הרבה? לא יודע למה, לגדל כלבה ולמכור את הגורים שלה בסכומי עתק זה נראה פשע לא פחות מלקנות כלבים בהרבה כסף במקום בחנות לחיות מחמד ששם הכלבים ש``פג זמנם`` - פג זמנם. פושע.

בלה בלה

New member
בסך הכל

תיקנתי את הטעות של בלאונט בקשר למחיר.. את המחיר לגורים לא אנחנו קובעים, אלא האיגוד. אנחנו לא מגדלים את הכלבה כדי להרוויח כסף, גם ההחטה להרביע אותה לא היתה בכדי ``לעשות כסף`` אלא בכדי להתנסות בגידול גורים וכל החוויה של ההמלטה.. אנחנו דרך-אגב בכלל לא מקבלים את הכסף ממכירת הגורים ככה שאין לנו אינטרסים.. זה שמחירי הכלבים הגזעיים יקרים בארץ? זה נכון.. אבל יש לך בכלל מושג מה הם ההוצאות על גידול כלב? זה הרבה יותר מכמה גורים שתמכור אם תהיה לך כלבה והיא תמליט..

בלאונט

New member
תעודה לסטייק?

את יודעת מה - אז לברדור מעורב עם שנאוצר גרמני בלי תעודות. פעם שמעת תילאנדי אומר למלצר: ``לא! אני ביקשתי סטייק עם תעודות?``. למי איכפת, כל עוד זה מבושל מספיק ועם הרבה תבלינים?

משעשע, זה מזכיר לי סיפורים מוזרים.

היום בשיעור ביולוגיה ראינו סרט על ניתוח לב, והראו את האיברים באקטרים קלוז אפ, זה היה ממש מגעיל, וזה הזכיר לי שאבא של ידיד שלי, בן, יום אחד בא הביתה עם ביצים של כבש (תזכרו שכבש לא מטיל ביצים, אנשים חשבו שהתכוונתי לביצים מוטלות כשסיפרתי את זה) הביתה ואמר: ``בן, היום אוכלים ביצים של כבש לארוחת ערב``, הרים ונופף בביצים בגאווה. איכס.

Black Star

New member
בעעע...

אני אישית צמחונית בנפשי, אך אוכלת בשר בגופי. מכל מיני סיבות. אניוויי, אני יודעת שבעיקרון אין הבדל אם אני אאכל את הציצי של החיה או את המוח שלה, אבל עדיין יש איברים מסוימים שפשוט מגעיל אותי לחשוב על לאכול אותם. כמו מוח. כמו ביצים..

AshkA_

New member
בתיאבון

אני זוכרת אי שם בכיתה י כשעוד למדתי ביולוגיה, הלכנו למעבדה והמורה ניתחה לנו לב של פרה, בשביל להראות לנו את כל החדרים, העליות, העורקים הכליליים וכו. תשמעו, אין מה לעשות, גוף האדם וגופות בכלל תמיד יהיו מכוערים מבפנים. בשביל זה הומצא לנו עור בשביל שלא נגעיל את עצמנו. אני יכולה לאכול כמעט (כמעט) הכל, אבל לעיתים אני מעדיפה לא לדעת מה אני אוכלת ואפילו אני עוד יותר מעדיפה לא לראות את תהליך ההכנה. פעם ראיתי הכנות לסדר פסח (אנחנו הכי אשכנזים שאפשר, אבל לא סובלת גפילטפיש תודה לאל), ויצא לי בטעות לראות הכנה של לשון. עד אז די אהבתי את זה. מעכשיו אני לא מסוגלת לדעת הזה.בלעעעעע

Black Star

New member
כן, כמוני בערך...

רק שאני אף פעם לא נכנסתי לשיעורים בהם ניתחו כל מיני דברים. לא בכיתה ו`, ולא בכיתה י`. ואני לומדת עדיין ביולוגיה, ואני בחיים לא אכנס לניתוח של הדברים.. אני לא מסוגלת :)

e-shfiyut

New member
זה מזכיר לי משהו....

יש לי/היה לי... אני לא כל-כך יודעת.... בקיצור... יש לי חבר צימחוני... לא ברור למה אבל בזמנו הפנוי הוא נהנה מצפייה בכל מני כאלה מקרים כמו שציינת... אני לא מבינה אותו את תסתכלי עליו תחשבי קניבל (לא כי הוא שמן, בגלל הגישה והפרצוף הרצחני)... אין לי מושג מה הפואנטה אבל סתם מקרה חביב על צמחוניים הפוכים ממך לא בנפש רק בריל לייף! לירן

רק שתדעי

לאוכלי בשר הרבה יותר קשה לצפות בכאלו דברים אין לי מושג למה, אבל זה ככה...

למעלה