שיף רועעעעעע!!!

mor402

New member
שיף רועעעעעע!!!

זו פשוט בושה שכל שרשור שנפתח (ויורשה לי לומר...עד שנפתח) מתחיל בשבחים על חבורת רשל"צ הנפלאה וליכלוכים על הבובלינים!

ברור

את צודקת זה מרגיז מאד אבל כל המעריצים של יוסי ועינב לצערי לא מגיבים על זה וח ב ל

דורוN

New member
קשה להתחרות בשלל הניקים של האחיות של שפרה

שיבלו להן...הן לא עובדת כי הן מקבלות כסף מההפקה. אז יש להן מלא זמן להכנס לכאן ולהשמיץ.

יNOT

New member
לי דבריך נשמעים כמו ניסיון נוסף להשמצה

אתה יודע כמה אחיות של דירה מקבלות מההפקה? אתה טוען שזה הסדר כספי שונה ממה שמקבלים שאר משפחות הדיירים בוויילה? אתה לא חושב שזה קצת מחשבה אבסורדית?! (ואין לי שום דיעה בנושא ה"קבוצות" שבפורום )

דורוN

New member
ההפקה משלמת לשפרה. זה ידוע לכולם

כמו שהיא משלמת לכל משתתף. שפרה אמרה שיש לאחיות שלה נגישות לחשבון שלה. בגלל זה הן יכולות להכנס לכאן ולהשמיץ 24 שעות ביממה.

מאיפה המידע הזה ואני..

מעריצה רק של יוסי ועינב ולא מאמינה אין מצב אתה יודע מה היה קורה אם זה היה נכון מזמן ערוץ 10 היה עושה מזה מטעמים לכן אני לא מאמינה

לא יכול להיות..

רק בפורום הזה כנס לאתר המעריצים הגדול ותראה אם המיתחזים יכולים לדבר כל מישפט שהם אומרים ניכנסים להודע ואומרים להם נשתמע בהצבע אבל כאן נכנסת גם ההפקה מעורבת בזה לדוגמה תיראו בשידור הם מוצאים את חבורת הזבל של הרשלצ תמימים מיסכנים וחסרי ישע אבל כל משפט של יוסי או עינב זוכה למזה כותרות

יNOT

New member
כדאי לך לעבור על השרשורים בפורום שלא נמחקו

העובדות הם קצת שונות. וגם אם כן מישהו התחיל שרשור דיון בנושא אחר, הוא מהר מאוד הופך לשרשור השמצות. (מצד כל המעורבים- כמגננה או כהתקפה )

למעלה