שיעשו להם שבב....

שיעשו להם שבב....

לכל חייל\ת שמשרת\ת במדינה וכך נדע בדיוק איפה הם במיקרים של חטיפה או מיקרים אחרים , נכון זה חדירה לפרט לא כל חייל\ת רוצה שידעו איפה הוא (בחופשות..) , כל עוד הוא חייל יהיה חייב בשבבלמען הביטחון שלו ושל המדינה , פעם דנו בזה העים כדאי לשם שבב ?? והיתה התנגדות כאילו מסמנים את החיילים כמו חיות ,עם היו שמים להם את השבב היום הם היו בבית בלי כל המלחמה של הרג של אזרחים חפים מפשע משנה הצדדים כל זה היה מיותר לו היה להם שבב ,

נכון אתה צודק לבעלי חיים

אבל תחשוב לרגע לו זה היה אצל החטופים הינו יודעים איפה הם והיה נמנע כל הלוחמה הזאת לא? תקן אותי עם אני טועה

לא אתה לא טועה.

ייתכן שאם היה מושתל להם שבב.. יחד אם זאת זה לא נוגד את חוק כבוד האדם וחרותו..או פרטיותו..או מה שלא יהיה?

קטי30

New member
נוגד אולי פרטיות וחרות אבל

אבל תחשבי על זה מציל חיים אם היינו יודעים איפה שליט הוא לא היה נרקב כבר שבועיים ולא היינו מפציצים את עזה בלי שום תוצאה אלא היו מצליחים לאתר אותו ולהוציא אותו משם נראה לך שהוא היה מתנגד?? שעכשיו הוא לא היה מברך על ההמצאה הזאת ?? חייל הוא לא "רכוש" צה"ל בזמן שרותו "אנחנו האבא שלך והאמא שלך"(מוכר לך?) כשאני חושבת על זה זה נשמע דמיוני אבל לעומק זה נראה פיגוזי שבב כשם שמכנסים אפשר גם להוציא כשהוא משתחרר נגיד שלא ישתילו שבב אבל לכל חייל יהיה איזה כדור שהוא יכול לבלוע וזה יהיה שם עד ל"יציאה" שלו. זה יכול להציל ת'חיים שלו. סתם נקודה למחשבה.

גם הדיסקית..(שמת לב שאני איתך)

יש לכלבים. אז מה? היום צריך יותר מדיסקית למען הזיהוי. צריך שבב או כל דבר שיכול לאתר את הילדים. מסכימה שכל מה שאפשר או ניתן להמציא על מנת להציל חיים.

קטי30

New member
../images/Emo45.gif

הם כאן מספרים על קרינה שיוצאת מהשבב ומסכנת חיים.
ואני חושבת שאם הראש היהודי היה חושב על זה ברצינות מרובה ומבין את העוצמה שטמונה ברעיון הם בטוח היו מוצאים פיתרון. אנחנו באותו הקו מיכלי

הטכלונוגיה של היום היה כלכך מהירה

כמו שיש היום בניידים, היום אני יודע בדיוק איפה בת שלי או הבן שלי , או אפילו שיתנו להם "קפצולה" עם משדר מיוחד שרק יבלעו אותו בזמן של סכנה ,ואז יהיה לנו זמן של 48 שעות לאתר את המיקום (עד שהוא יצה בדרך הטבע )
,

למי שלא יודע למה מיועד השבב

כתבה שקראתי על השבב ,הרי זה מצליח על בעלי חיים ,יש מעקב צמוד עלהם למה לא על בני אדם (עם זה יציל נפש אחת)
, לכתבה : שבב אלקטרוני – מהו? השבב האלקטרוני הוא שבב זעיר שגודלו כגרגיר אורז המוזרק באופן סטרילי מתחת לעור הכלב או החתול. לשבב יש מספר ייחודי אשר אינו ניתן לשינוי, העתקה או שיכפול בזכותו ניתן לאתר מיידית את הבעלים ע"י קריאת מספר השבב, הקוד נמצא בשימוש כלל ארצי ואצל מרבית הוטרינרים. הסימון בשבב פעיל לצמיתות אינו גורם לאי נוחות או נזק כלשהו לחיה. מדוע לסמן בשבב? שיטת השבב מהווה שיטה אמינה ובטוחה לזיהוי בעלי החיים השיטה אומצה על ידי השירותים הוטרינרים במשרד החקלאות ובזכותה נמנעות גנבות או השמדות של חיות בית משוטטות שלא אותרו בעליהם. נכון להיום סומנו ברחבי העולם מיליוני בעלי חיים ונכון להיום כמאה שבעים אלף כלבים ואלף חתולים בארץ סומנו בשבב, קיים היום מוקד מידע ארצי הפועל 24 שעות ביממה המאפשר איתור מהיר ואמין ללא תשלום של בעלי חיים אבודים. לכל הכלבים אשר סומנו בשבב מוצמד תג חיצוני וצבעוני המעיד על סימון בשבב קורא השבבים האופטי נמצא בשימוש במרבית העיריות והמועצות המקומיות: הרצליה, רעננה כפר סבא ירושלים ועוד. בעמותות תנו לחיות לחיות, S.O.S וצער בעלי חיים ובמרבית המרפאות הוטרינריות בארץ. במרפאתנו ברמת השרון אותרו על ידי הוטרינרים המקומיים מעל 30 כלבים השנה הודות לשבב האלקטרוני וזאת עוד לפני החדרת חוק עזר זה ברמת השרון. לדעתנו כל היתרונות הללו עולים בהרבה על החיסרון היחיד של השבב : הכאב הקל בהחדרת השבב (כמו זריקה רגילה). והשמחה במציאת חיית המחמד שאבדה/נפצעה שווה כל מחיר! תודה רבה לד"ר דורון נרי על אישורו לפרסום המאמר באתר

לא נרגעת מהשבב הזה עדיין ?!

אני אנסה להסביר במה מדובר. לפני מספר שנים "התקנתי" כזה שבב בכלבתי. השבב הוא פסיבי ! כאשר הכלבה הולכת לאיבוד לא ניתן "לקרוא" את הצ'יפ מהחלל ! רק כאשר מוצאים אותה ורואים שיש לה את התג החיצוני מצמידים לה מכשיר שקורא שבבים (ממש כמו קורא בר-קודים בסופר) וניתן לדעת את כל הפרטים. אתה מדבר על שבב שמשדר בצורה קבועה ונותן סוג של מיקום(שבב אקטיבי). זה קיים אבל... לא נראה לי שלכל חייל תצמיד שבב תת-עורי וכל הזמן החייל "ישדר" מה גם שיהלכו לנו מאות אלפי יחידות שידור ברחבי המדינה.

חוץ מזה בהנחה שיעשו זאת

אז ללא ספק ימציאו גם שיטה, כיצד להתמודד עם זה... ומכיוון שכרגע האויבים שלנו הם אנשים בדמות החיזבאללה, שלא נראה שמטריד אותם במיוחד ערכים כמו חיי אדם, אני לא אתפלא אם הם גם "ימציאו" שיטות איומות כיצד להסיר את השבב...(את הדימיון תפעילו לבד). כמו בכל המצאה/תגלית בסופו של דבר תמיד נמצאת הדרך להתמודד איתה. היום זה אולי נשמע לכמה מכם כתגלית/פתרון מרעישים, בעתיד זה עלול לשמש נגדנו. תחשבו על זה.

מוכנה לשים כבר מעכשיו על הילדים שלי

הכל הכל רק כדי לדעת שהם מוגנים ובטוחים וזה אני אומרת ממרחק של שנים. (הגדול שלי רק בן 7.5). הסיוט של החיים שלי זה שיקרה להם משהוא כזה.

SecondOpinion

New member
דבר ראשון אחרי החטיפה

היו מוצאים את השבב. אולי עם האיבר שבו השבב נמצא. הרי אלו חיות שאנחנו מתעסקים איתם, שכחת?

קליל 1

New member
הדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות

פרטיות?כבר אמרו.. קרינה?כבר אמרו.. ומי מבטיח לנו שלא ישמשו בנתוני השבב בעלי עניין כזה או אחר? גם לקצינים יושתלו שבבים? ומה אם קצין/חייל מסתבך ועומד למשפט?האם ישמשו במידע שנצבר בשבב? ולמה שלא ישמשו במידע גם לעניינים אזרחיים? יותר פשוט היה לו היה בלון צילום מעל הגבול..שיצלם באופן קבוע שטח נרחב בגבול שלנו עם לבנון.. יש לנו בלון כזה בעזה..והוא נותן תוצאות טובות.. דבר נוסף..לו התייחסו המפקדים להודעות החיילים יותר ברצינות וביתר יעילות..והיו מכריזים על מצב "חניבעל" בזמן קצר יותר..ולא אחרי שעה..ייתכן והיינו מצליחים להחזיר אותם הביתה..

זרקו רעיון

אם יש לך רעיון אחר תביא.. דווקא היה טוב לדעת שיש משהו שנוכל לאתר בו את השבויים? במקום לבקר..תביא פטנט...

קליל 1

New member
../images/Emo52.gifבסוף הביקורת שלי יש רעיון

וזה להרים בלון צילום לאויר ולצם את הסביבה..

ספיישיל

New member
קליל!

יש דבר כזה בגבול-בלון כמו כדור פורח שמראה עד עומקה של לבנון מה קורה שם...כדי לדעת תזוזות שמה.זו המצאה ישראלית שבאו ממדינות אחרות לבחון אותה וללמוד אותה.

למעלה