שיער

א י י ל 19

New member
שיער

אחרי שכל החיים שלי ניסיתי כל מיני ג´לים, הגעתי לפני שנתיים למסקנה שג´ל PERFECT הוא הטוב ביותר, והוא גם היחידי. השאר תמיד מייבשים, דביקים, מסריחים. הג´ל הזה נראה יוקרתי, עושה עבודה טובה ונותן חיים לשיער, בזמן שהאחרים הופכים אותו לעיסה ולג´יפה. אבל התחיל להמאס לי מלהשקיע בג´ל כל הזמן. ביום-יום, אני רוצה לעבור לקרם לחות. לפני כמה שבועות, מישהי פה המליצה על לחות של קרליין 10. לא מצאתי את המוצר הזה, אבל אני בספק אם זה באמת נותן תוצאות מספקות. זכור לי ש NATURAL FORMULA הוא כישלון בתחום הזה, ואין לי כוח להתאכזב עוד פעם, וגם לשלם על זה 20-30 שקל. אני בהתלבטות בין לחות לשיער של "הוואי" (אפשר לסמוך עליהם בעינים עצומות, בדיוק כמו על השמפואים שלהם וביחוד המרכך) או של PERFECT. המוצר של "הוואי" אולי יותר זול ונראה יותר אמין, אבל PERFECT כבר הוכיח את היעילות שלו כג´ל, אז אפשר להאמין בו. מה עדיף? אולי יש אופציות אפילו יותר טובות?

Lola!!!

New member
תיקון...

נטורל אולי פעם היו כישלון עם הקרמים הלבנים האלה שלהם לשיער, אבל כיום יש להם סידרת מוצרים חדשה ומאוד מוצלחת "לחות ברגע" אני משתמשת בה באופן קבוע (גם שמפויים וגם קרמים) והתוצאות מצויינות וחוץ מזה לא מפסיקים לתת לי מחמאות על המראה החיצוני ולמי שמזדמן לגעת
גם המגע של השיער מרגיש מצויין. המלצה שלי לכלום/ן כדאי לנסות ולא להדביק עליהם ישר סיטגמאות!!!!

angelina1

New member
גם אני מסכימה, נטורל השתפרו מאוד

ואני כמעט רק איתם, ולא כל כך מנסה דברים אחרים.

plomphy

New member
צודקת

גם עכשיו הם מוכרים את המיכלים הלבנים וזה פשוט כל כך גרוע... אבל הירוקים דווקא טובים ויש להם ריח כייפי! אבל אין על קרליין 10...

אבל....../images/Emo4.gif

אם איזה קרם טוב עליך זה לא אומר שזה טוב על כולם... כי כל שיער שונה (אני יודעת שזה לא נשמע מי יודע מה...

Lola!!!

New member
../images/Emo9.gif

כיום רוב החברות המייצרות מוצרים לשיער, מתאימות את עצמם לסוגי שיער שונים (מתולתל, חלק, נפוח, גלי ועוד...) וחוץ מזה כל אחד באמת מתאים את עצמו לסוג הקרם שמתאים לו, נכון, לא לכולם מתאים קרם שומני מידי או חלש מידי, ככה שבמהלך החיים כל אחד מוצא לעצמו מה בדיוק מתאים לשיער שלו, ותתפלאו יש כאלה שפשוט יש להם שיער בריא ויפה, או שהם מסתפקים במעט מאוד או פשוט לא שמים כלום, אז לפני שאתם שופכים את כל הקרמים הג´לים ושאר הדברים על השיער תבדקו טוב טוב אם אתם באמת צריכים את זה כי בסך הכל חומרים כימים לא תמיד תורמים לשיער שלנו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
לכל מי שלא הסכימה עם אייל...

אני משתמשת בפרפקט, וזה פשוט.. קרם מדהים! (הקרם, לא הג´ל.. את הג´ל לא ניסיתי. ג´ל סאקס.
) השיער שלי הוא יצור שובב ויבשושי, מתולתל ומעצבן, ועם פרפקט הוא נראה פי מיליוןןן יותר טוב... מרגיע אותו - זה בטוח, וגם מחיה את השיערות וזה. כשאני קמה בבוקר התלתלים שלי אשכרה מבריקים.
שווה ניסיון, בכל מקרה, הייתי עם נטורל עד שהתחלתי עם PERFECT, ונטוראל אכן טובים אבל אין מקום להשוואה בכלל.. פרפקט עולים עליהם בהרבה.

מניסיון...

אולי המרכך של הוואי טוב (ונתעלם מהעובדה שהוא עושה נשירה אדירה) אבל השמפויים שלהם לא משהו וכנ"ל על הקרם לחות שלהם שהוא על הפנים! נטורל פורמולה דווקא דיי טובים, הם אפילו השתפרו מאוד! או הקרם לחות 10 של קרליין... חפש אותו בפארמים או אפילו בקלאב מרקט או בסופר סנטר, קוס מוס וכאלה... יש אותו כמעט בכל מקום... הוא מעולה.

נועה בת

New member
מרכך שיער של קורטורינס (ולא רינס!)

הכי טוב בעולם !!!!! זה מבית וולה, משתמשת בו כבר 12 שנה , לא צריכה אחריו שום קרם, שומן או מה שלא יהיה . פשוט אחלה של קרם. משתמשים במספרות . אני אישית קונה אצל משווקי חומרים למספרות , באיזורים הנידחים בתל אביב . גלון מחזיק לי שנה . ריח לא נורמלי..........

למעלה