שיער

ALIsuperstar

New member
שיער

היא שאלה אותי אם יצא לי להוריד שיערות מתישהו, ואני כבר מפעיל את גלגלי השיניים במחשבות שלי, ואומר לה, שאם היא הולכת לעשות לי שעווה במקומות מעניינים אין בעיה, אבל זו תהיה בעיה גדולה, כי זה אומר שברגע שאלך לים עם החברים שלי, אז יראו שחסרים לי כמה שיערות, ישר ישאלו שאלות, מה אני עושה לייזר? לא מתאים לאישיות שלי. אז בתגובה היא לקחה מסקינטייפ וסגרה את הפה שלי איתו, בעינייה זה היה חבל, היא לא תשמע אותי, הבנתי ששעווה זה מאוד כואב. אני עירום על המיטה, אור הבוקר מגיח מהחלון, התעוררתי, עדיין לא ציחצחתי שיניים או שתיתי קפה. היה לי חשק אדיר לסיגרייה. אני קשור בקשר דייגים למיטה, היא דאגה שלא אזוז, זה הרגל אצלה. היא התחילה למרוח את השעווה החמה על הביצים שלי, הרגשה דביקה ומוזרה אם כי די חמה. לקחה ושמה, והוציאה במהירות. העיניים שלי כמעט התגלגלו החוצה מרוב כאב, רחמים באמת לא היו לה. היא הוציאה את המסקנטייפ לרגע מהפה שלי, שומעת אותי נושם בכבדות, ומנסה להגיד לה משהו, אני בעצמי לא ידעתי מה אני הולך להגיד, שתפסיק? כרגע הביצים שלי חלקות מאוד. היא העבירה את הלשון שלה על הביצים שלי, הכניסה אותן לפה, הפעילה לחץ עליהן, הרגשתי את הכאב, שהגיעה לעבר הכבד שלי והבטן. היא פתחה את הקשר, שמה את השעווה בצד, ונשכבה מולי. היה מין שקט שמלווה בבריזה, הרגשתי את הצמרמורת שלה, אז ליטפתי את האגן שלה, את גבה היפה. התנשקנו. וכך נשארנו לישון לכמה רגעים טובים. כשהתעוררתי, היא עדיין ישנה. הלכתי לצחצח שיניים כמו שאני עושה תמיד, שטפתי פנים, וגירדתי בביצים כי נורא הציק, הרי הייתי חלק. שמתי מים בקומקום, ולחצתי על הכפתור. פתחתי את הדלת של הדירה, לקחתי את השקית של העיתון, עוד הפעם אני מתעצבן על זה שהשכנה דווקא לי לוקחת את הספורט, אני רואה שהשקית קרועה. מתסכל. החלטתי לדפוק בדלת, היא פתחה, ואומרת שהנה היא סיימה. הולכת עם החלוק, חושבת שאני חרמן עליה, באמת שצריך ללמד אותה לקח. עדיין הייתי מחוץ לבית שלה, וכשהיא הגיעה עם הספורט שלי, עם כתמים של קפה, פה העצבים שלי ממש עלו. נמשיך פעם הבאה.

ALIsuperstar

New member
להרגיש זה הכי פשוט. טוב בעיניי.

מההשקפה שלי, ומנקודת מבט שלי, את ולא אף אחר צריך סיבה להיות יפה בשביל לקום בבוקר או כל דבר שלשמה את מזיזה את עצמך. היופי הוא בעיניי המתבונן והיופי הוא דיעה אישית, ורק בגלל זה זו הסיבה האחרונה שבגללה אני קם בבוקר, הסיבה הראשונה היא תודה לאל שאני חי.

אתה צודק

אבל אתה מדבר כמו גבר
אין אישה שאין לה את הצורך הזה גם להרגיש יפה למרות שהיא מודעת לזה שהיא יפה
וזו הרגשה נשית פנימית זה לאו דווקא פשוטו כמשמעו איך שהיא נראית בפועל

לא את

תודה

לולה 123

New member
מוזר

בין זה שסיפרת שאתה ערום , לבין זה שפתחת את הדלת - לא כתבת שהתלבשת .
אז פתחת את הדלת לקחת את העיתון כשאתה ערום ???
וככה דפקת על הדלת של השכנה ???

newcharm

New member
בהחלט מדהים

התרגלנו כאן שכל הסיפורים סגורים ומדויקים ומתוקתקים ופתאום מישהו מעיז להגיש לך
עבודה לא מהודקת עם כל הפרטים עד הסוף.

ALIsuperstar

New member
לפחות את עוקבת.

אבל אני לא מציין הכל. אני לא איזה חיים נחמן ביאליק.

למעלה