שיער D:

UsagiKun

New member
שיער D:

שלום שלום ^^!
רציתי לאיזה קוספליי שאני עושה להשתמש בשיער שלי, אבל הבעיה האמיתית היא בצבע. כאשר השיער שלי רטוב יש לי בדיוק את הצבע המתאים, וגם מבחינת אורך הוא טוב- הבעיה הוא כשהוא מתייבש XD
אני לא רוצה לצבוע ת'שיער, חשבתי אולי אתם מכירים כאן תרסיסים לשיער שמשאירים אותו בעל חזות של "רטוב" לכל היום.. עדיף שלא יגרמו לשיער לנצנץ יותר מידי ובסוף הוא יראה פחות טוב מפיאה XD
תודה מראש לכל העוזרים!
ופסח שמח לכולם!!!!

opeller

New member
דעתי האישית

לדעתי, עדיך בכל זאת לקנות פיאה, גם אם השיער הרגיל שלך מתאים. אפילו במצב הרגיל שלו ולא כשהוא רטוב.
אני אומר את זה כי ראיתי מספר תמונות של קוספלייז שבהן הקוספלייר השתמש בשיער הרגיל שלו, שאומנם היה נראה מאוד דומה לשיער של הדמות, אבל עדיין לא טוב כמו פאה טובה.
לדעתי זה נובע משתי סיבות -
1. מה לעשות, כמו שדמויות אנימה לא נראות בדיוק מציאותיות תמיד, גם השיער שלהן זה לא משהו רגיל וצריך פאה שאומנם לא נראית כמו שיער טבעי (גם אם זה אפילו שחור פשוט) אבל כן מתאימה לדמות.
2. משהו שמאוד יורגש בארץ - בגלל החום. בקוספליי מזיעים. אם אתה מזיע עם הפאה, זה אולי מגרד אבל עיצוב הפאה או כמה השיער חלק לא משתנים. כשאתה משתמש בשיער שלך, כמו שכתבת שכשאתה יוצא מהמקלחת הוא שונה, ככה זה עם זיעה, רק שכשהשיער שלך עם זיעה, אם הוא כמו של רוב האנשים, הוא נראה פשוט לא טוב וזקוק לשטיפה.

כפי שאתה יודע, אני מנוסה אפילו פחות ממך, אז הייתי מציע לך לחכות לדעה של אחרים ולא להסתמך על שלי.
ותאמין לי, שאני מבין את הבעיה הזו. השיער שלי נראה בדיוק כמו שאני רוצה שיראה כשאני יוצא מהמקלחת, ואחרי הוא מתולתל. אז גם אני אשמח לשמוע אם יש משהו כזה, שאולי אפילו משמש אנשים ביום-יום.

חג שמח דביר-קון,
אופיר :)

למעלה