שיער שנהרס ....

lady53

New member
שיער שנהרס ....

כל חיי היה לי שיער ארוך עד המתניים (לא האריך מעבר לזה). שיער ג'ינג'י מהמם. במהלך השנים כפי שקורה עם הגיל, התחלתי לצבוע. בהתחלה צבעתי עם מספר 8.34 של לוריאל , וגרנייר ועוד אולם משהתחיל הצבע הלבן (המרגיז) להיות בקצוות אזי הערכות כבר לא מתאימות וצריך היה לערבב צבעים. אני לא יודעת לערבב צבעים וההסברים שניתנים בסופר פארם ודומיהם לא מהימנים כמו גם ההסברים שניתנים על ידי המוכרים בחנויות שמוכרות מוצרים למספרות. עד שהגעתי לצבע IGORA אנטי אייג'ינגיינג של שוורצקופף,. איזה יופי לא צריך לערבב, צובע את כל הקצוות, הכל אחלה. צבעתי פעם אחת את כל הראש ואילו כל שבועיים וחצי צבעתי רק קצוות והמשכתי עם מה שנשאר על שאר השיער. החמצן שמשתמשים בצבע הזה הוא 9% כך כתוב על האריזה וכך השתמשתי. אבל הצבע הזה שהוא טוב ונהדר כי לא דוהה והחמצן הזה 9% הרסו לי את השיער. וההרס נראה רק כעבור מספר חודשים. השיער נשבר, השיער הפך יבש ולא עזרו כל החומרים וכל הכספים שהוצאתי על כל מיני מוצרים למיניהם שמכרו לי בחנויות למוצרים של מספרות והכספים הרבים שהוצאתי על כל המוצרים האלה. השיער שלי נראה נורא. הוא כבר לא באורך הזה (הבטחון העצמי שלי התערער אני מתביישת בשיער שלי) הוא עד הכתפיים בערך, כי כל המספרות שהלכתי אליהן גזרו "רק" את "השרוף". והיום אני עם שיער יבש, קש, שבור, דוחה. אני מסתכלת במראה ולא מאמינה.

למי אני צריכה לפנות על מנת לשקם את השיער, מי יכול להסביר לי מקצועית איזה צבע ואיזה בסיס לערבב כדי שהצבע הלבן ייעלם ולא יהפוך צהוב.

אני ממש מיואשת. מה לעשות? אני רוצה חזרה את השיער הארוך והיפה שהיה לי, היה מקור הגאווה שלי.

תודה

בשרטי

New member
היי,בעיקרון את יכולה לפנות לחברת הצבעים

תמיד יש להם כזה שרות של תמיכה,ככה יוכלו להסביר לך לגבי העירבוב וכו'..

אני לא מייעץ במספרה לגבי ערבובים של לקוחותי מהסיבה הברורה.

יהיה לך שיער מהמם

עם הדרכה נכונה וראוייה של מעצב שיער שרואה מעבר לקופסא(ולקופה).
יתכן שהיית המון בים, בריכות ושמש הקיץ??

lady53

New member
יהיה לך שיער מהמם - תשובה

חוץ מהשמש היום יומית לא הייתי בים או בבריכה.

נואשתי.

למעלה