שיער, שיער, שיער

שיער, שיער, שיער

לאיזו דמות יש את השיער הכי שווה? באיזו רעמה הייתם רוצים להתכרבל בחורף? את מי הייתם שולחים למספרה דחוף?

Indiman1

New member
נו, כמובן שטיילור

טיילור הברונטית המושי-מושלמת (תרשו לי להיות טיפה ילדותי
)
ועכשיו כשהיא שמה תוספות אז בכלל היא מזכירה את טיילור של פעם עם השיער החום-שחרחר הארוך והמדהים שלה (תראו איך היא מזכירה את טיילור של פעם בצד ימין התחתון של התמונה). ושלא תבינו לא נכון - גם עם השיער הקצר היא יפהפיה (למעט כמה פרקים, כשהיא גילתה לתורן את האמת על דרלה, שם היא החליטה לעשות תספורת מזוויעה) ולמספרה הייתי שולח את רידג'. הרעמה הזו פשוט נוראית. יש לו תספורת כל כך מיושנת. שיעשה משהו עם עצמו... עוד קצת חבר'ה עם שיער לא קל הם: בריג'ט עם שיער הקש שלה ו-
(לא להסתכל למטה שלמי שלא רוצה להסתפיילר) קונסטנטין.הבחור נראה פשוט זוועה...

S c a r l e t t

New member
בטח שטיילור../images/Emo99.gif

במיוחד עכשיו עם התוספות, כ"כ טיילור של פעם! אני אוהבת גם את השיער של פיבי (וזה הדבר היחיד שאני אוהבת בה) למספרה הייתי שולחת את ברוק, אולי להחזיר לה את הקצר של פעם, ממש החמיא ובזמן האחרון השיער שלה קצת חסר צורה.. ועל רידג' בכלל אין מה לדבר, הוא צריך שיפוץ כללי.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

למספרה הייתי שולחת את קונסטנטין וגם משאירה אותו שם לנצח כדי שלא יפריע לעלילות המעניינות!

Shiri from the block

Active member
ברוק כמובן../images/Emo47.gif לא יודעת עד כמה זה נחשב אם אני אשים תמונות קצת ישנות שלה אבל הנה זה בכל זאת../images/Emo26.gif

S c a r l e t t

New member
הגזמת הפעם..

אין ספק שקתרין נראית מעולה אבל על השיער שלה במיוחד בתקופה האחרונה קצת קשה להגיד מילים טובות. גם בתמונות ששמת, הוא יפה אבל מאוד סתמי..אם כבר שימי תמונות עם השיער הקצר, הוא עשה אותה צעירה בכמה שנים טובות, גם השיער עד הכתפיים החמיא לה מאוד, אבל ככה הוא ממש חסר צורה

למעלה