שיער קצוץ דליל

OSiRiS

New member
שיער קצוץ דליל

מה עדיף לשיער דליל, בדרך להקרחה? שיהיה קצוץ, או שיהיה טיפה ארוך? כשהשיער קצוץ אמנם זה יותר בולט ואין מה שיסתיר, אבל זה גם נראה מסודר יותר כי לשיער דליל יש נטייה להיות קופצני ודק כזה... אז כדאי לעשות קצוץ קצוץ?

פלטרון

New member
תשובה רצינית- לשיער דליל עדיף ...

לפני הכל- תרשה לי לספר לך סיפור קצר : אני מכיר מישהו עם שיער שופע, שמציק לרופאי עור בגלל שלדעתו הוא "מקריח". לאחר כמה פעמים ששמעתי ממנו על השטות הזו אמרתי לו שמקריח הוא לא ! לכל היותר, יש לו נסיגה מאוד מאוד קלה של קו השיער ! ולעניינך - אתה טוען שיש לך שיער דליל .. אם זה באמת נכון ( ואני אומר זאת כי שמתי לב שאתה בן 20 - אז ייתכן וזה נכון, וייתכן ואתה קצת מגזים .. הפאניקה לגבי שיער מתחילה בגיל הזה ) - אז המלצתי היא .... לך לרופא עור . ואם אתה רוצה לדלג ( או שכבר הלכת ) , במקומך הייתי מטפל ב- מינוקסי 5 או מינוקסי 10 ... זוהי איננה המלצה רפואית - אני לא רופא, ויש לי תחושה שלהמליץ לך על תרופות זה קצת בניגוד לחוק ... אבל שמעתי שהתרופה (תרסיס) הנ"ל הופכת שיער דליל לדליל פחות ...ההבדל הוא מאוד קיצוני - וזה גם עוצר נשירה ... וגם מצמיח חזרה (חלק) משיער שכבר נשר . ובאשר לעיצוב השיער - אתה צודק ... 1. כאשר השיער קצר - רואים את זה יותר בקלות 2. כאשר השיער ארוך - הוא יותר פגיע ... מה עדיף ?? לא יודע . אני יודע שהרבה אנשים מעדיפים לגלח את ראשם לגמרי - אם הלוק הזה נראה לך, לך עליו ( אתה בן 20 - זה בטח יראה עליך טוב ) . ובכל זאת - כדי לתת לך תשובה .. השאלה היא כמה דליל זה "דליל". ממש דליל - שיער ארוך מידי נראה לא יפה (לדעתי) קצת דליל - אפשר לתת לשיער לגלוש, וזה בסדר ... פלטרון

אן מרי17

New member
שיער דליל

אומנם אתה צעיר אבל ראיתי בני 20-21 שפשוט הקריחו לחלוטין. אני לא מנסה להפחיד או משהו, ואם זה אכן הקרחה טבעית ולא משהו אחר, לדעתי כמו שפלטרון אמר...פשוט להוריד את הכל.

למעלה