תשובה רצינית- לשיער דליל עדיף ...
לפני הכל- תרשה לי לספר לך סיפור קצר : אני מכיר מישהו עם שיער שופע, שמציק לרופאי עור בגלל שלדעתו הוא "מקריח". לאחר כמה פעמים ששמעתי ממנו על השטות הזו אמרתי לו שמקריח הוא לא ! לכל היותר, יש לו נסיגה מאוד מאוד קלה של קו השיער ! ולעניינך - אתה טוען שיש לך שיער דליל .. אם זה באמת נכון ( ואני אומר זאת כי שמתי לב שאתה בן 20 - אז ייתכן וזה נכון, וייתכן ואתה קצת מגזים .. הפאניקה לגבי שיער מתחילה בגיל הזה ) - אז המלצתי היא .... לך לרופא עור . ואם אתה רוצה לדלג ( או שכבר הלכת ) , במקומך הייתי מטפל ב- מינוקסי 5 או מינוקסי 10 ... זוהי איננה המלצה רפואית - אני לא רופא, ויש לי תחושה שלהמליץ לך על תרופות זה קצת בניגוד לחוק ... אבל שמעתי שהתרופה (תרסיס) הנ"ל הופכת שיער דליל לדליל פחות ...ההבדל הוא מאוד קיצוני - וזה גם עוצר נשירה ... וגם מצמיח חזרה (חלק) משיער שכבר נשר . ובאשר לעיצוב השיער - אתה צודק ... 1. כאשר השיער קצר - רואים את זה יותר בקלות 2. כאשר השיער ארוך - הוא יותר פגיע ... מה עדיף ?? לא יודע . אני יודע שהרבה אנשים מעדיפים לגלח את ראשם לגמרי - אם הלוק הזה נראה לך, לך עליו ( אתה בן 20 - זה בטח יראה עליך טוב ) . ובכל זאת - כדי לתת לך תשובה .. השאלה היא כמה דליל זה "דליל". ממש דליל - שיער ארוך מידי נראה לא יפה (לדעתי) קצת דליל - אפשר לתת לשיער לגלוש, וזה בסדר ... פלטרון