שיער עודף?

try me1

New member
שיער עודף?

יש לי שאלה ואולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה להוריד שיער בחזה ובבטן אבל לא לצמיתות. יש בנים שיש להם שיער על הבטן שמתחיל מהפופיק למטה. איך זה נוצר? הם מגלחים/שעווה על שאר המקומות ורק שם לא? זה בכלל מוזר לי כל הקטע של גילוח/שעווה. ז"א זה לא נראה טבעי. זה לא מפדח?

שעטנז

New member
יש לי רק תשובה אחת...

בקשר לפופיק ומטה - זה גנטי. זה בטח ממש נראה מוזר אם עושים את זה בעזרת שעווה. אני אמנם לא מגלח/עושה שעווה, אבל אם כן הייתי עושה את זה אני בספק אם הייתי מתפדח. אבל כל אחד לוקח את זה אחרת.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif היית כבר בפאב הגייז החדש

בנחלת בנימין? איזה מקום חמוד... מעוצב גם יפה.. אבל חזרתי עכשיו כי לא באתי עם אוטו אז הייתי תלוי באוטובוס ולא היה לי כוח לישון אצל חבר ואז לקום מוקדם...
ליקר מלון סאוור שולט חחחחח

שעטנז

New member
לא... הייתי פעם באוויטה וכולם אמרו

שהם באו משם וממש מזעזע שם. הייתי אמור ללכת היום לג'וני קיי ולישון אצל חבר בנתניה, אבל לא היה לי כסף לאוטובוס. חחחחחחחחחחח זה הדבר הכי עצוב שכתבתי בחיים שלי. אני לא יודע למה אני צוחק! =X ואמממ, שונא אלכוהול! אני שותה רק וודקה רדבול כדי לתפוס ראש.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif דווקא ממש לא מזעזע

כפרהההה אין לך חמש ש"ח ועשר אגורות? (אלא אם זה אגד ואז זה חמש שלושים
) או שזה בעצם יותר כי זה מיהוד? לי מחולון לת"א זה נסיעה רגילה... אמממ אני יכול להלוות לך פעם הבאה
(כבר שילמתי למישהו מהפורום על ארוחה שלמה במוזס פעם... ועדיין לא ראיתי אגורה חחחח *שיעול*
)

שעטנז

New member
מקווה שזה היה לייט-נייט... חחחח

ואממממ, אצלנו זה 'קווים' וזה עולה שש שלושים
דה הוררור
אולי נקפוץ לשם פעם... אני דווקא נורא אוהב ת'נחלה. אני מת על פטט
חחח ואמממ, שלא תחשוב שלא ראיתי שאמרת שתלווה לי פעם הבאה. אני זוכר לך את זה! חאמווווּד, הכל רשום! חחחחח
אני צוחק.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif לא, זה היה רגיל חחחח

האמת שהלייט נייט באמת שווה... ההמבורגר נדמה לי רק ב-29 ואפשר להוסיף משקה ל-49 סה"כ... אבל זה כבד לאכול אחרי 12 בלילה ולא בריא גם... תמיד יש קאטץ'... נראה לי שאני אסתדר עם שש שלושים... אני אפרוס את זה בתשלומים שווים ל-3 חודשים של 2.10 כל חודש... יהיה בסדר

שעטנז

New member
ממתי משקה [שתייה!! חחח] עולה 20

שקל?! אני שרפתי להם את המקום! חחחחח 39. וכן, זה שיא המשתלם!!! מה שכן, יש להמבורגר שלהם טעם לוואי!!! אני בעד הדיטה! רק חבל שזה כזה יקר!! זה לא שאין לי כסף, זה פשוט עדיין לא קיבלתי את המענק. חחחח *מתחבא* ואממממ, עזוב אותך, נראה לי כבד עליך השש שלושים... אני אבקש מהשכנה. =P אני חלילה לא רוצה להיות זה שיכביד עליך מוניטארית

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif טעם לוואי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ההמבורגר הכי טעים מכל המקומות זה של מוזס.... (גם פעם עשו סקר ב"העיר" על ההמבורגרים הכי טובים ומוזס לקח מקום ראשון)... טוב נו, אתה לא מתלהב ממלינדה יותר מדי אז כבר ראינו את הטעם שלך

שעטנז

New member
יש לי אימפקאבל טייסט../images/Emo70.gif

במיוחד במוזיקה
מ א ר י ה
לא יודע אם זה טעם לוואי, פֵּר סאֵיי, פשוט הטעם של ההמבורגר נשאר איתי יומיים... נורא משביע. חחחחח בע, מאוחררר - לילה טוווב! ואני מבטיח להשתדל להפסיק עם העברית אנגלית. אני שונא את זה. חחחח

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif חחח חצוףףף

אין לי בעיה להחזיר... יד ימין - 10 שקל. יד שמאל - דוקרנים

Li r a N

New member
שעווה הכי טוב ../images/Emo45.gif

בנגע לשיער מהפופיק למטה, בזה כבר לא משמ יכול לעזור אבל באזור הזה אני לא הייתי מציע לך לעשות עם שעווה

GrimBoy

New member
Belly Button

זה השם באנגלית של השיער שיוצא מהפופיק ומטה כפי שאתה מתאר אותו. הצמיחה הממקודת שם מופיעה לרוב בגיל ההתבגרות ויש כאלה שזה גם נשאר רק שם כי הם פשוט לא שעירים. מעבר לזה יש כאלה שרוצים שתחשוב שהם לא שעירים וזה נשאר רק שם. If you know what I mean. זה מאוד טבעי, זה פשוט לא בהכרח כזה "שוס" כמו שאתה חושב. אני מאמין שזה לא רע בכלל אם מישהו רוצה להוריד שיער מהעורף או מהגב התחתון או אם הוא מאוד שעיר מקדימה ורוצה לעשות דילול... להוריד לגמרי בעייני זה מיותר ואפילו לוקה בחסר... שוב, זה שיקול של מי שעושה את זה.. לפחות ככה זה צריך להיות.

GrimBoy

New member
אני יודע שבסליינג שלהם

הם דווקא אומרים את זה כדי להתייחס לשיערות לא לפופיק עצמו... למרות שכן אתה צודק משמעות הביטוי היא הפופיק עצמו...

GrimBoy

New member
באמת?!

יצאתי מפודח.. מיש'ו אמר לי פעם שהם דווקא מתייחסים לזה כBELLY BUTTON... בעע

למעלה