שיער מתולתל

LuckyJinx

New member
שיער מתולתל

אני באמת כבר מיואשת מהשיער שלי, וכבר שקלתי לעשות החלקה.. אבל איפה שהוא אני לא שלמה עם זה..
אז אני נותנת לתלתלים שלי עוד סיכוי, אבל השיער שלי ממש ממש פגום ויבש. הוא כל כך יבש שמגעיל לגעת בו..
השיער שלי לא מקורזל, אבל הוא מאוד מתולתל.. כלומר עם בקבוקים..
הוא גם מאוד ארוך, הוא עובר את הישבן, ואני מתכננת גם להאריך אותו ולא לגזור אותו אף פעם!
(טוב חוץ מפעמים בודדות של גזירת קצוות)
אז רציתי לשאול אתכם מה אפשר לעשות, אם אתם יכולים להמליץ לי על שמפו ומרכך טוב לשיער מתולתל ארוך,יבש ופגום..
גם מסיכות, וקרמים, כי עדיין לא מצאתי קרם נורמלי.. כל הקרמים שאני שמה מייבשים לי את השיער, ומנפחים אותו..
אני מחפשת קרמים שיעשו אותו נעים ורך.. ושגם יעזרו לי לטפל בכל הבעיה של הנפיחות..
עוד דבר בעייתי הוא כל השוונצים שיש לי מקדימה.. זה ממש מתסכל, כי אפילו כשאני שמה קרם זה לא עוזר ואני תמיד נראית כאילו התחשמלתי :<
אני מצטערת שאני חופרת אבל הייתי רוצה לשאול אתכם גם איך אפשר לעצב שיער מתולתל?
אני ממש לא מבינה בכל העניין של טיפוח השיער.. אבל אני כן רוצה שהוא יראה יותר טוב כי הוא נראה נורא..
אבל חוץ מלפזר אותו אני לא מכירה שום דרך אחרת לעיצוב שיער מתולתל.. אז אם יש לכם כל מיני עצות לאיך לסדר אותו ולעצב אותו אני ממש ממש אודה לכם!

סופר תודה ושיהיה לכם יום מקסים! :>

לא נעים לדעת שאת לא מסתדרת עם התלתלים

לפעמים צריכה להיות לך תספורת מתאימה... שאולי תכלול דילול על מנת שהתלתלים יסתדרו...
נשמח לראות אותך אצלנו יש לנו המון ניסיון עם מתולתלות :) במקרה שלך... נשמח להעניק לך יעוץ ראשוני ללא התחייבות חינם!
*נ.ב גם אנחנו נגד החלקה לשיער מתולתל מאוד.

למעלה