שיער מדלדל מדי שנה

jedyknight1

New member
שיער מדלדל מדי שנה

למרות שאני בעל מראה שיער מלא, השיער שלי הוא דליל ורך. אני משתמש בג'ל באופן יומי כבר שנים רבות. אני טוען שנים כי שיערי מדלדל, אך אשתי צוחקת וטוענת כי אי סתם פרנואיד. יש לי אמנם התחלה של מפרצים אל לא משהו רציני. אין לאבי או לאמי שיער דל או קרחת. אני אוכל בד"כ טוב ואף לוקח תוסף מזון מולטי ויטמין של הדס. כמו כן, אני מורח את הקרקפת מדי שבוע בשמן זית. אני בן 29. מהו הטיפול שיכול סייע לי במניעה של דלדול השיער. אני נשבעתי שאם אקריח אז אני מוכר את הבית כדי לשלם לבי"ח אלישע להשתיל לי שיער.

התקרחות

אתה טוען שהשיער שלך מדלדל, ואשתך טוענת שלא. אולם יש לך מפרצים. לפני שאתה מוכר את הבית, האם נבדקת על ידי רופא עור? שימוש בג'ל באופן קבוע בוודאי אינו מועיל לשיער, אבל לא סביר שהוא גורם להופעת מפרצים. מריחת הקרקפת בשמן זית- גם כן לא ברור לי אם זה מועיל לעור הקרקפת או מזיק. בעיקרון, התקרחות היא תופעה גברית טבעית. למה גברית? כי התקרחות טיפוסית, כזו שמתחילה במפרצים, נגרמת על ידי הורמון המין הגברי, טסטוסטרון. כך שבמובן מסויים, הגברים הקירחים הם הם הגברים האמיתיים. לפני שאתה נכנס להיסטריה, אני מציעה שתיבדק על ידי רופא עור. הוא יבדוק האם אתה באמת מתקרח, ממה נגרמת ההתקרחות, והאם היא דורשת טיפול.

רון ו

New member
הגנטיקה אחראית לקולטני ההורמון

בזקיקי השער. האבחנה היא שהשיער בצדעים ובעורף אינו רגיש להורמון הטסטוסטרון לכן הוא משמש בהשתלות (ומחזיק טוב מנסיון) אך השתלה מטבעה מדללת את השער ואינה פתרון טוב. לא הייתי נגרר למסקנה שגברים קרחים מיניים יותר. סביר יותר שיש להם את הגנטיקה שעוברת גם מהדור הקודם. רמת ההורמון מושפעת גם מפעילות מינית וגופנית. איך בדיוק קשה להכליל, אך רצוי לשמור על מינון סביר ויציב.

למעלה