שיער וסרפד

4maya

New member
שיער וסרפד

קראתי לא מזמן שתמצית סרפד יעילה כנגד נשירת שיער. למישהו יש פרטים בנושא ויודע אולי היכן ניתן לרכוש את תמצית הסרפד באיזור חיפה? וכיצד להשתמש בה? האם היא באמת עוזרת? תודה :)

pop444

New member
תשובה

אומרים שזה מחזק את השיער ואת השורש.. כמובן שזה לא חודר דרך הקרקפת ששם בעצם תלוי העניין.. אבל זה עדיף על שמפו עם מלא חומרים כימיים שחצי מהם אנחנו מנחשים מהם והשאר נשאר בגדר סימן שאלה... נראה לי שזה יעזר לך הרי בטבע יש את כל מה שאנחנו צריכים. אם יש לך שיער עדין כדי לך להשתמש בשמפו מבית הטבע זה יעשה רק טוב לשיער שלך ינקה אותו בעדינות וירגיע את הקרקפת. מקווה שעזרתי קצת... מידע אישי אני משתמשת באורגניקס ואני לא חושבת שאני אוכל לשים משהו שיש בו כימיקליים על הקרקפת, יש כל מני סוגים טובים וטבעיים, לקמילוטרקט יש שמפו שיש בו סירפד ורוזמרין ועוד.... את יכולה להשיג את זה גם בסופר פארם בחלקה הטיבעית. הכל עניין של חקר שוק לבדוק מה יש שם בחוץ, לנסות עד שתמצאי את מה שטוב לך.

ppl1

New member
ושאלה באותו הקשר

שמעתי שגם שמן רוזמרין טוב לחיזוק שורשי השיער וכן "מטפל" בקשקשים? האם זה נכון? תודה

pop444

New member
הנה

אני מקבלת מהם אחוזים או משהו, רק שיהיה ברור אני פשוט לא אוהבת במיוחד את מי שממליץ רק בגלל... אבל עכשיו הסתכלתי על העטיפה של שמפו קלימוטרקט יש לי גם אותו כי בדרך כלל יש לי שלושה סוגים.. אז הוא בניהם. בקיצור יש בו סירפד ורוזמרין. אז כנראה שגם רוזמרין הוא טוב לשיער. אבל אם יש לך נשירה כדי שתפני לרופא ותבקשתי הפנייה לבדיקת הויטמינים. או שיכול להיות שזה רק קשור לעונה, לחצים. זה משהו חמור? כי לפעמים אפשר להתבלבל ולחשוב שהשיער נושר יתר מהרגיל שבעצם זה עניין שיגרתי וטיבעי.. לכל אחד הרי נושרות בין 60 ל- 100 שיערות ביום. גם ראיתי אתרים שאומרים שבין 80 ל- 120... אז אני לא ממש יכולה להיות בטוחה.... אם את דואגת תפני לרופא עור... מקווה שעזרתי קצת בהצלחה

למעלה