"שיער" בעברית

HairFanatic

New member
"שיער" בעברית

שלום כולם, אני חדשה :] אני אובססיבית בקשר למחזמר "שיער" ותהיתי אם יש למישהו את המילים של השירים בעברית... אלה שהופיעו במחזמר בעברית. תודה!

HairFanatic

New member
חח את כולם :]

אם אפשר בבקשה תשלח לי את המילים של כל השירים... תודה

o C r A z Y o

New member
סבבה יש לי אותם בחוברת של הדיסק

אז אני צריכה לסרוק אותם או שאני אכתוב אותם או משהו

Zברע

New member
למה שלא

פשוט תקני את הדיסק שיצא בהוצאה NMC? הוא אחלה דיסק. אמנם מדובר בהפקה של יוני 1970 והקאסט הוא צביקה פיק , גבי שושן (ועוד כמה אנשים ששמותיהם נגוזו אל אפלת השיכחה כמו: יהודית רוזנברג, עידית חיים, מרגלית אנקורי וכו'...) אבל למי אכפת. קחי בחשבון שהעיבודים לשירים מאוד מאוד שונים מאלה ששמעת אולי בסרט או בגרסה עדכנית של המחזמר שעלתה ב"בבית צבי". עלתה בארץ עוד הפקה מקצועית עם אלון אבוטבול, וזה היה יותר לקראת סוף שנות השמונים, אבל למיטב ידיעתי זה לא עלה על דיסק או תקליט רשמי. תתענייני ב"בבית צבי" מדי פעם מעוררים שם את שיער לחיים. אני גם בטוח שלא תהיה להם בעיה לתת לך לצלם את הטקסט לכל המחזה.

HairFanatic

New member
לא ידעתי שיצא לזה דיסק בכלל...

אבל האמת היא שאני פשוט רוצה לראות איך תרגמו את השירים לעברית...

JC Superstar

New member
בארכיון הקאמרי

תמורת 20 שח את יכולה לקנות את הטקסט המלא תרגום השירים סביר... אני מתחשב בכך שאהוד מנור תירגם את הטקסט, וזאת עבודת התירגום הראשונה שלו....

HairFanatic

New member
טוב... תודה לכולם

אבל אני לא בדיוק יכולה ללכת ולקנות בקאמרי או בבית צבי מה שבא לי תצחקו, אבל אני בסה"כ בת 14... אז אם מישהו יוכל פשוט לסרוק לכאן את המילים או להקליד אותן זה יהיה מצוין.

o C r A z Y o

New member
אני התחלתי להקליד אבל זה די הרבה

תשלחי לי מסר ואני אהיה איתך בקשר כשאסיים

למעלה